Ez már a véget jelentené?!?
A kb. 12 éves (menhelyről hoztuk el annak idején) kistestű kutyánkon lévő zsírdaganatok egyike rövid idő alatt hatalmasra nőtt. A hasa egyik oldalán, a hátsó végtagjához kicsit közelebb.
Műtét? Táplálékváltoztatás? Vagy már ez....?
:-(
12:30: Azért nem mert: a kérdező 12 éves, a legközelebbi állatorvos 300km-re van, és különben is csak minden második holdtöltét követő 8. napon rendel 04:30 és 04:31 között, és nem is Magyarországon lakik a kérdező.
Kérdezőnek: a biztos ha megnézi egy állatorvos.
Zsírdaganat nem halálos,csak ha valóban túl nagyra nő.
De nem is értem miért nem a dokitól kérdezed meg.
Azért, mert magamtól is tudtam, hogy ezek zsírdaganatok.
Olyanoktól reméltem használható ismereteket, akiknek már volt vagy van ezzel kapcsolatosan tapasztalatuk.
Aki pedig érthetetlennek tartotta a kérdésemet, attól meg azt kérdezném, miért pazarolta az idejét, az erejét, és miért roncsolta gyenge idegzetét ilyen "remek", "megértő" válaszra.
És ha mi most itt azt írjuk, hogy igen, a végét jelenti, akkor nyugodtan ülsz a szobában, hogy 'mindegy, haldoklik a kutyám, a gyakorin is megírták'? Nem gondolkodsz el rajta véletlenül sem, hogyha 10 emberből 10 azt írja, hogy orvoshoz kéne vinni a kutyát, akkor abban valószínűleg lehet valami, mivel ő tud érdemben hozzászólni, kezelést javasolni, stb, mint olyan emberek a neten keresztül akik még csak nem is látták a kutyát?
Te biztos vagy benne, hogy zsírdaganat, oké, de attól még a kutyának igen kellemetlen lehet, és azzal tennél jót neki, ha orvoshoz vinnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!