Csehszlovák Farkaskutyánál a szuka általánosságban mennyiben tér el a kan-tól?
S később szeretnétek kölyköket is?
Szerintem jellemfüggő és nem "nem-függő", hogy az adott kutya milyen. Amelyik szukának sok kan testvére volt az több hím nemi hormont kapott és ezáltal fiúsabb, de ez nem általános dolog. Meg a kutya is változik ahogy nő.
Viszont, ha ezzel a kutyával is nehezen jöttök ki, mert "vannak problémák" akkor addig ne vegyetek még egyet, mert két probléma az már nem smafu.
Nos, nincs olyan sok tenyésztő az országban. Így azzal a tenyésztővel, akitől vennéd a kölyköt, szépen, sorban ki lehet tárgyalni a kétségeidet. Leginkább azért, mert nála jobban senki nem ismeri a vonala tulajdonságait.
Nem tudom, miért van olyan képzete az emberek nagy részének, hogy azért, mert szuka, meg bizonyos fajta, akkor minden egyede pontosan egyformán működik.
Szia!
Nekem volt szukám, szerintem ragaszkodóbb, de ez az én véleményem. Nekem egyik sincs / sem volt ivartalanítva, a szuka tüzeléskor azért tudott mutatványokat, másik, főleg kistermetű szukát a közelébe se engedtem volna mert rövid ismerkedés után szó nélkül szétkapta volna. Az egyik kanom pedig pl kifejezetten jámbor. A szuka viszont olyan cicás-bújós volt, ha hízelgett a macskát is simán kitúrta egy kis szeretgetésért.
A cipőlopás az nem bűn, legalábbis amíg nem csak a talpa marad meg...:) rendetlenkedni úgysem fog ha már pár éves, ezeket szinte mindegyik kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!