Nem fogja bántani egymást a két palota pincsi?
Figyelt kérdés
Van egy öregebb palota pincsi kutyusom lassan 13 éves lesz rengeteg kiskutyája volt már, most az egyik kölye terhes ő lassan 2 éves lesz,azt vettem rajta észre, hogy nyugtalan, esténként bevannak zárva a kamrába, szép tágas helyük van, viszont attól félek, hogy amikor szülni fog a kutyusombántani fogja őket az öregebbik. A fiatal kutyusom viszont eléggé haburka lény :)2010. jún. 4. 08:13
2/3 anonim válasza:
nem hinném h az egyik kisseb mint a másik akkor lehet kel várni mig megszokják egymást deh ha ugyan olyan korban vannak akkor nem hinném...
3/3 A kérdező kommentje:
A kisebbik a kölyke mint írtam, szeretik is egymást mert jól el játszanak, viszont most vettem észre, hogy amikor közeledik hozzá az öregebb morog rá. Attól félek, ha szülni fog elviszi majd az öregebb a kölykeit vagy nem tudom :|
az OMG-ozónak: ezért tök feleslegesen írtál, nem húzom felmagam a szánalmasságod miatt. XD
2010. jún. 4. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!