Ki, mit ad jutalom falatként a kutyájának?
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 00:54
1/12 anonim válasza:
Én ebből szoktam neki adni:
2/12 anonim válasza:
szmakosz
és ezt a szot o is ismeri :Ö)
4/12 anonim válasza:
sajt, virsli, párizsi, libatepertő, szív, vese
5/12 anonim válasza:
Sajt , virsli, párizsi, májkrémes kenyér -ez utóbbit imádja.
6/12 anonim válasza:
Májkrémes kenyeret az enyém is imádja:) Ezenkivül még Trixie jutalomfalatokat szokott kapni, ilyeneket pl:
Nekünk ezek beváltak, nagyon szereti őket. Rengeteg fajta van belőle.
7/12 anonim válasza:
Én kutyám semmit nem fogad el, csak szárított disznó belet. Nagyon büdös had ne mondjam... :S:S:S
8/12 anonim válasza:
virsli,párizsi,kenömájaskenyér,és mindig más kutyáknak valo jutifalat:)az én kutyim imádja de legjobban a pedigre csokis csontokat szereti:)
9/12 anonim válasza:
Attól függ, mi a feladat. Otthon, meg a szokásos ismert helyeken sétánál sima száraztáp, ingergazdagabb környezetben (pl. iskolában) virsli, olyan helyen, vagy olyan feladathoz, ami nagyon nehezen megy (pl labda helyett rám figyelés, stb) főtt máj.
10/12 anonim válasza:
Otthon és a megszokott környezetben táp vagy kutyakeksz.
Ha ingergazdag környezetbe megyünk, akkor valami ütősebb: virsli, máj, sajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!