Vselkedés képesség felmérésről tu. D valaki valamit? Magyar fajtáknak rendezik.
Juj, leírnád nekem hogy mi volt ott? Olvastam a szabályzatot, de ott csak pontokba volt szedve, hogy apport, állatok iránt mutatott érdeklődés, ügyesség, reakció különböző helyzetekben stb és nem volt kifejtve. :( Nagyon megköszönném!
Amúgy nekem is mudijaim vannak. :)
NAGYON sokat segítettél!!! :)
Mondjuk én úgy tudtam saját tárgyat kell eldobni, de ezek szerint ők adják, remélem az én kutyámnak is tetszeni fog mert ő sem nagyon szeretlabdázni. :) Annyit mondott akivel beszéltem hogy nem kell fizetni a nevezéshez. Ez igaz?
Még annyit hogy ennek milyen célja van? Azt olvastam a legjobb kap egy díjat, de amúgy? Felméri az állományt vagy kell a tenyésztéshez mint a tenyészszemle?
Amúgy a te kutyád hogy szerepelt? :)
Igen, ingyenes, legalábbis szeptemberben még az volt. :) A célja az, hogy a tenyésztésből kiszűrjék az idegbeteg kutyákat. Tervezik, hogy mudinál kötelezővé teszik tenyészkutyáknak. Elvileg februárban lett volna erről szavazás a mudiklubban, de aztán kiderült, hogy sok tagot nem értesítettek erről, úgyhogy elmaradt. Az érdekes az, hogy - bár klubtag vagyok - értesítést azóta sem kaptam, hogy lesz következő, a honlapon sem írnak sóla semmit.
Az én kutyám nagyon jól szerepelt, 90% felett, de nem tudom, hogy pontosan mennyi volt, mert a bírálati lapot vagy bármilyen más igazolást erről nem kapunk, csak megmondták az eredményt és sajnos már nem emlékszem pontosan. (Amúgy ez szintén érdekes, hogy ha a tenyésztőtől kéri a leendő vásárló, hogy mutasson erről bizonyítvány, vagy bármit, akkor nem tudja teljesíteni a kérését. Szerintem ez rontja a tenyésztő hitelét a vásárlók szemében.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!