Milyen kutya illik hozzám?
Figyelt kérdés
Kertes házban lakunk, nagyon aktív vagyok, sokat sportolok(ebből adódóan sportkutyát szeretnék), szép kutyát szeretnék, aki legfeljebb 15kg.Okos kutya legyen(kísérőkutyának szeretném).Értek nagyon a kutyákhoz, már képeztem ki több kutyáját apámnak(foxik) és meg tudom nevelni a kutyákat.Szerintem értek a kutyák nyelvén, szóval nem kezdő kutyás vagyok.Sok fajtát ismerek, tudom is milyen fajták lennének jók nekem, csak kíváncsi vagyok, ti milyen fajtákra gondoltok.Köszi a válaszokat. :) 13/L2010. jún. 3. 21:54
11/29 anonim 

válasza:

Vizsla, d almata, pointer? Túl nagyok?
Whippet?-10kg
12/29 anonim 

válasza:

Háhá tudtam, mudika :D <3
[link] ilyen az angyalka! :D
13/29 A kérdező kommentje:
Igen, a magyar vizsla is jó lenne...Nekem az első igazi kedvenc kutyafajtám, a vizsla...:) Már több, imnt két éve szeretnék, de apám nem akarja...de majd jövőre lehet összejön egy!Jövőre mudi is össze jönne, de nem tudom, hohy szeretnék-e mudit, mert úgyhallotam sokat ugat...
2010. jún. 3. 22:25
14/29 anonim 

válasza:

22.21-es vagyok.
Ha neked a mudi álomkutya és még nem olyan szőrös, akkor lehet még pumi vagy border collie is. Nagyon okosak, nem túl nagyok és nem "túltenyésztettek".
15/29 anonim 

válasza:

16/29 A kérdező kommentje:
Ó, de kis édes!Szépek, bizony...De nekem a képeken látható mudinak a színe nagyon gyanuss, mert mintha néhetjuhászos lenne a színe...Nem keverék?
2010. jún. 3. 22:27
17/29 anonim 

válasza:

Kérdező nekem 3 mudim és még senki nem panaszkodott (pl szomszéd)! Amikor bent vannak meg sem mukkannak és kint is csak akkor ugatnak ha kell. Nagyon gyorsan megtanulja hogy mit szabad és mit nem! Nem azt mondom hogy el lehet hanyagolni, de nekem néha nincs rájuk sok időm és olyankor sem ugatnak vagy rombolnak, és amikor még egyedül volt az öreg akkor sem! :)
18/29 A kérdező kommentje:
Igen a border collie is a kedvenceim közé tartozik...De nem tudom, hogy valaha összejönne...A westfáliai pedig szerintem még nem olyan kutyafajta, amelyet tenyésztenének magyarországon..
2010. jún. 3. 22:29
19/29 anonim 

válasza:

Nem keverék, színhibás. A Kormosvári hajtó kennelben sajna volt pár ilyen színű kutya. Őket tenyészteni tovább nem lehet de attól még ugyanolyan okosak.
20/29 A kérdező kommentje:
Igen, beszéltem már a helyi mudi tenyésztővel(tőle lenne a mudim, és nagyon szép kutyái vannak!!!), Ő is aztmondta, hogy nem ugatnak, sportosak és nem esznek sokat, remek kísérő kutyák. :)
2010. jún. 3. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!