Miért nem jó taktika ha a tüzijátéktól ijedt kutyát nyugtatni próbáljuk?
Figyelt kérdés
nem menekül tőle ösztönösen hanem elkezd ugatni a vakvilágba, azt olvastam hogy az nem jó hogyha babusgatni nyugtatni próbáljuk, akkor hogy kell reagálni mégis? hagyjam rá?2017. dec. 31. 17:20
11/18 anonim válasza:
Kicsit olvassatok utána a modern szakirodalomban. Ha a kutya nem csak picit fél, hanem retteg, akkor olyan lelkiállapotban van, amiben nem képes racionálisan viselkedni és nem képes tanulni, azaz ha a rettegő kutyát magadhoz hívod és simogatod, azzal biztonságot nyújtasz neki és nem a félelmét erősíted. Amit írtatok, azt már bebizonyították, hogy nem úgy van. (Rettegő kutyáról beszélek tüzijáték idején, ha kutyáktól vagy embertől fél, az más téma.)
12/18 anonim válasza:
#7-es ha neked nem tetszik vagy a hasonló nagy állatvedő barátaidnak attól még nem kell mást lenézni. Egyébként is ha valakinek ez tetszik akkor miért ne csinálhatná..? Zárd be addig a kutyád vagy aludjál vele, egy évbe egyszer kibírod te is.
13/18 anonim válasza:
Egyszer van ilyen egy évben. Ha az én máskor normális kis férgecském fülét-farkát behúzva bújik hozzám, így kérve hogy védjem meg, akkor én ezt nem fogom ignorálni. Évente egyszer akkor rossz gazda vagyok, de akkor sem hagyom őt magában rettegni.
14/18 anonim válasza:
7-es, itt kiliánban is szörnyű, a kutyáim szinte belémbújnak úgy félnek :((
15/18 anonim válasza:
11-es, ha már felhoztad a "modern" nevelést (ami nem modern), akkor azt is hozzá kellene tenni, hogy nem ma, hanem fél évvel ezelőtt kellett volna a lövésfélést, hangfélést kezelni. Ugyanis a "modern" szakirodalom a tudatos nevelésről szól, nem az utolsó pillanatos tűzoltásról.
16/18 anonim válasza:
66%
Hát de itt tényleg a legalja népréteg durrogtat. Érvekkel támaszd már alá, mi a jó a nagy zajban és a pillanatnyi fényjelenségben? Ez csak egyszerű embereknek tetszik. Menj háborús övezetbe, azt élvezd ki...Most állatvédelemtől eltekintve. Amúgy nem a tűzijátékkal van igazán bajom, hanem a petárdával.
68% Kitartás!
17/18 anonim válasza:
A tüzijáték tipikusan a prolik szórakozása. Szerintem mindenki látja a saját ismeretségi körében, hogy az igényes, magára adó réteg nem ezzel dobja fel az ünnepeket vagy a születésnapokat, ez kifejezetten a ciki kategória.
18/18 anonim válasza:
Ez maximum a petardara igaz.
Egy jobb tuzijatek boven a tizezres kategorianal indul. Arra meg a proli nem kolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!