Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem jó taktika ha a...

Miért nem jó taktika ha a tüzijátéktól ijedt kutyát nyugtatni próbáljuk?

Figyelt kérdés
nem menekül tőle ösztönösen hanem elkezd ugatni a vakvilágba, azt olvastam hogy az nem jó hogyha babusgatni nyugtatni próbáljuk, akkor hogy kell reagálni mégis? hagyjam rá?
2017. dec. 31. 17:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
Kicsit olvassatok utána a modern szakirodalomban. Ha a kutya nem csak picit fél, hanem retteg, akkor olyan lelkiállapotban van, amiben nem képes racionálisan viselkedni és nem képes tanulni, azaz ha a rettegő kutyát magadhoz hívod és simogatod, azzal biztonságot nyújtasz neki és nem a félelmét erősíted. Amit írtatok, azt már bebizonyították, hogy nem úgy van. (Rettegő kutyáról beszélek tüzijáték idején, ha kutyáktól vagy embertől fél, az más téma.)
2017. dec. 31. 17:58
 12/18 anonim ***** válasza:
25%
#7-es ha neked nem tetszik vagy a hasonló nagy állatvedő barátaidnak attól még nem kell mást lenézni. Egyébként is ha valakinek ez tetszik akkor miért ne csinálhatná..? Zárd be addig a kutyád vagy aludjál vele, egy évbe egyszer kibírod te is.
2017. dec. 31. 18:03
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer van ilyen egy évben. Ha az én máskor normális kis férgecském fülét-farkát behúzva bújik hozzám, így kérve hogy védjem meg, akkor én ezt nem fogom ignorálni. Évente egyszer akkor rossz gazda vagyok, de akkor sem hagyom őt magában rettegni.
2017. dec. 31. 18:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
7-es, itt kiliánban is szörnyű, a kutyáim szinte belémbújnak úgy félnek :((
2017. dec. 31. 18:34
 15/18 anonim ***** válasza:
51%
11-es, ha már felhoztad a "modern" nevelést (ami nem modern), akkor azt is hozzá kellene tenni, hogy nem ma, hanem fél évvel ezelőtt kellett volna a lövésfélést, hangfélést kezelni. Ugyanis a "modern" szakirodalom a tudatos nevelésről szól, nem az utolsó pillanatos tűzoltásról.
2017. dec. 31. 18:50
 16/18 anonim ***** válasza:
45%

66%

Hát de itt tényleg a legalja népréteg durrogtat. Érvekkel támaszd már alá, mi a jó a nagy zajban és a pillanatnyi fényjelenségben? Ez csak egyszerű embereknek tetszik. Menj háborús övezetbe, azt élvezd ki...Most állatvédelemtől eltekintve. Amúgy nem a tűzijátékkal van igazán bajom, hanem a petárdával.

68% Kitartás!

2017. dec. 31. 18:56
 17/18 anonim ***** válasza:
38%
A tüzijáték tipikusan a prolik szórakozása. Szerintem mindenki látja a saját ismeretségi körében, hogy az igényes, magára adó réteg nem ezzel dobja fel az ünnepeket vagy a születésnapokat, ez kifejezetten a ciki kategória.
2017. dec. 31. 19:19
 18/18 anonim ***** válasza:
77%

Ez maximum a petardara igaz.

Egy jobb tuzijatek boven a tizezres kategorianal indul. Arra meg a proli nem kolt.

2017. dec. 31. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!