A bullterriert lehet őrző-védő kiképzésre vinni? Tapasztalat?
Köszi a válaszokat!
Ha egyszer eljutok oda, hogy tudok teljeskörűen vállalni kutyát (most albérletben lakom, a főbérlő engedné, de nem tudnám megadni, amit szeretnék), mindenképp bullit szeretnék, esetleg fajtamentéstől is.
Sokakban a külseje miatt amúgy is riadalmat kelt, habár általam ismert bullik igazán jó pofák.
Nekünk a fajtamentéstől van. 10 év alatt ülni se lehetett megtanítani :D
Nem, nem mi vagyunk a bénák, más kutyát simán meg tudtunk tanítani, őt nem. Kutyasuliban azt mondták, hogy ha unatkozubk, akkor mehetünk, de eredményt ne nagyon várjunk.
Ugyan nem volt még bullim, vagy ehhez hasonló kutyám, de azért megbírkóztam egy jugoszláv farkasölővel. Ugyan ő nem volt őv-re képezve, de már csak méretéből adódóan elrettentő volt.
Volt még németjuhász keverékünk, ő eléggé cserkészős volt (postás rettegett tőle). Náluk ősztönösen jött, de inkább házőrző típusok. Bp-en lakom, egy esti séta során nagyobb biztonság lenne, ha egy ilyen kutya.
Folyt.
lenne velem. Én pedig magamtól nem tudom a helyes csibészelésre tanítani, nem is merném...
Köszi a válaszokat! Mindenképp megfontolom választásnál!
Buék mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!