Kutyának mennyire számít, hogy ki eteti, jobban fogja tisztelni?
Sajnos korán megyek, legtöbbször nem én etetem.
Apám eddig több tucat állatot vett le a lábáról ezzel, hogy kaját ad nekik.
Nem akaron, hogy fütyüljön rám. Inkább kelek ötkor.
Szerintem nem sokat számít.
Pl. A mamámék kutyája naponta fél órára látott csak engem, mégis már a kezdetektől én voltam az ő szemében a gazdi.
Pedig a nap 24 órájában náluk volt, őket látta, ők etették. Igaz, ezen kívül ők egyáltalán nem foglalkoztak vele, csak én. Szóval hiába jött tőlük a kaja, a kutyának ez abszolút nem számított, sosem tekintett rájuk úgy. Ebből is látszik, hogy a kutyák milyen nagyszerűek, nem vágják magukat hanyatt valaki előtt, csak mert az enni ad nekik. A tiszteletet ki kell érdemelni. A szeretet pedig magától értetődő.
Happy end: a kutyust magamhoz vettem. :)
Szinte semmit. Meg az ugynevezett kotodesi trening sem magat a kaja odaadasat veszi figyelembe, hanem hogy a kutya "csinaljon" erte valamit.
A foglalkozas, a kozos elmeny az, ami erositi kettotok kapcsolatat.
A kunyeralas nem tisztlet. Nyilvan megy apad utan, mert (mint minden kutya) ingyen kaja lehetoseget sejti.
Hát, általában nem én etetem a kutyám, hanem anyukám, de minden más "munkát" én végzek körülötte. Én sétáltatom, nevelem, játszok vele, és ennek köszönhetően mondhatni csak rám hallgat, nekem örül mindig a legjobban, engem követ,stb.
Bár ő nem is az a kutya, akit a hasánál lehet megfogni, meg anuykám amgy nem túl határozott és következetes, szóval valószínűleg ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!