Egy tacskó kibír 10 órát pisilés nélkül?
A testvéremék ideiglenesen szeretnének befogadni egy felnőtt tacsit, viszont én aggódom hogy nem tenne jót neki. Szerintetek ártana neki? kibírná? A testvérem ebben az időtartamban dolgozik, utána tudna vele nagyot sétálni. Csak napi 1x kéne ennyit kibírnia.
(most egyedül van egy háznál, valószínűleg udvaron)
Hogyhogy ideiglenesen? Befogadjátok x hónapra és utána mennie kell? Vagy nem igazán értem.
Egyébként árt neki, a tíz óra túl sok. Maradandó károsodást okozhat, vagy pedig rendszeres baleseteket. És igen, a hideg sem jó neki, de ha egy állatnak nem tudjátok kielégíteni a minimum igényeit akkor ne vegyétek magatokhoz...
Akkor segítsetek neki úgy, hogy kerestek neki jó helyet.
Sajnos most a testvéred nem tud megfelelően gondoskodni róla.
Kétségbeesetten keresnek az árva kutyáknak helyet ezekben a téli időszakokban és mindenkit megkérdeznek akinek van egy kis talpalatnyi hely a lakásában.
Már nem is igazán fontos, hogy a kutya egyedül van egész nap, csak jöjjön el onnan ahol most szenved.
Azért ezeket a dolgokat is át kéne gondolni és nem mindenkinek osztogatni aki rábólint, úgy, hogy nem tud gondoskodni egy kutyáról, hogy az az ebnek is jó legyen!
Tudom, hogy macerás, de nincs valaki, aki naponta 1 alkalommal megpisiltetné a kutyust?
Biztos, hogy sokkal jobb helyen lenne nálatok, mint egyedül a hidegben az udvaron.
A 10 óra tényleg sok, de a fagynál szinte minden jobb.
Lehet, hogy hamar találnátok neki végleges gazdit. Nagyon szép dolog lenne ideiglenesen befogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!