Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Acanánál ólcsobb de jó minőség...

Acanánál ólcsobb de jó minőségű tápot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Nem kell meggyözni,tudom,hogy az Acana jó táp.De sajnos én már nem tudom megfizetni.
2010. jún. 2. 19:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ittt::: [link]
2010. jún. 2. 19:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Chicopee, Dado, Flatazor például. Most láttam meg, és nagyon tetszik az összetétele a Profine-nak is, az allati.com webáruházban most ráadásul akciós is. Ez utóbbit lehet, hogy ki fogom próbálni.
2010. jún. 2. 19:16
 3/11 anonim ***** válasza:
2010. jún. 2. 20:17
 4/11 anonim ***** válasza:
DogChow , HappyDog. 600 forint alatt van kilójuk.
2010. jún. 2. 21:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Ezt chudleys tápot próbálta már valaki?

Én is szemezgetek a Profinenal.

2010. jún. 3. 10:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Én a Brit tápot javaslom. 15 kg Brit adult tápot úgy szoktam rendelni, 7300 Ft-ot fizetek érte. Szerintem jobb minőségű mint az Eukanuba, legalábbis az én kutyámnál ez hasznosul a legjobban. Min.30%-os a csirkehústartalma, és lazacolajat is tartalmaz. Nem tartalmaz szóját, mesterséges anyagokat. Az én kutyám skót juhász, és pont két hónapra elég a 15 kg-os zsákkal. Tehát nekem havi 3650 Ft-ba van a kutya etetése és prémium tápot kap! Persze szoktam neki időnként husit is adni, meg tojást, de igazából nem volna szükséges emellett a táp mellett külön adnom neki mást. Etettem már én is Acanával, csak sajnos egy picit fogyott tőle, ez a Brit táp sokkal jobban hasznosul,nagyon kevés a végtermék. Valamint drágább is lett az Acana sajnos.
2010. jún. 3. 11:02
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat dog chow-val nem szeretném ettetni,nem vált be és nem is tartom túl jónak.a Profine én is nézegettem csak attol tartok ez az ár egy induló ár és ez is elég rendesen emelkedni fog.A brit-tel kapcsolatban:Honnan szoktad rendelni?Meg köszönném ha megirnád.Lehet,hogy kipróbálom ugy láttom a brit aránylag tartja az árát
2010. jún. 3. 18:41
 8/11 anonim ***** válasza:

A Brit - tel etető vagyok: A Petnet-ről rendelem. A sima Brit Premium tápsorozatból. Van a Brit Care tápsorozat, az egy picit drágább, de ugyan olyan minőségű. Amúgy a Brit tenyésztői felhasználású prémium táp.

www.petnet.hu

Regisztrálni kell.

2010. jún. 4. 18:30
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Milyen kutyáid vannak?
2010. jún. 4. 18:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Skót juhász kutyáim vannak.
2010. jún. 4. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!