Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Attól hogy szeretném hogy a...

Attól hogy szeretném hogy a kutyusomnak kiskutyája legyen már szaporító vagyok?

Figyelt kérdés
A kutyát nem szeretném ivartalanítani, mivel egészséges és szerintem a kutya sokkal boldogabb lesz öreg korára ha volt néhány alma. A kiskutyáknak már van gazdája, ha 6 lenne akkor is. Ez most szaporítás? Nem hiszem de kíváncsi vagyok mások véleményre is. Akik csak csúnyán szidalmaznának, kíméljenek.
2010. jún. 2. 16:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a kutyád vagy te sem lennél boldog ha azok a kölykök ilyen helyen, így tengetnék az életüket!!!!

[link]

ugye milyen laktató ételeket kapnak?!

mekkora szabad helyük van!

azta és milyen jó súlyban vannak (kilászik a csipőcsontjuk... már az izmuk sincs, a kan koponyáján látszom, hogy be van esve a "halántéka")

basszus!!!!!!!!!!!!

a kölykök ilyen helyre kerülnek mit tudsz csinálni?

szerinted hol van ezeknek a kutyáknak a szaporitója?

az ő lelkén is szárad ezeknek a kutyáknak a nyomorúsága!

2010. jún. 2. 22:33
 12/14 anonim ***** válasza:
*Ha kölykök
2010. jún. 2. 22:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer ellettem a kutyámat, mert a nagyanyja volt az első kutyám. (Ő véletlenül született, 10 évesen szülte az első kutyám, amikor már senki nem számított rá, mert évek óta nem tüzelt. Az úgy jó volt, mert csak 2 kutya született.) Viszont amikor én ellettem, 8 kiskutya lett. Gyönyörű keverékek lettek, imádnivaló volt mind, lett is mindnek gazda, 3-at én tartottam meg. Nagyon megválogattam, kinek adom a maradék 5-öt. És mégis, az 5-ből 1 maradt, aki felől nyugodt vagyok. 1-et továbbadtak egy börtönviselt állatnak, a kutya csontsoványra fogyott, ráadásul állandóan felcsinálta a másik kutyájukat és a kiskutyák is ott éheztek. A másik azért került idegenekhez, mert a néni akinek adtam az unokája miatt elvesztette a házat a feje fölül. Az új gazdák nem vigyáztak a kutyára és elveszett. Az éhező kutyám is elveszett. Másik 2-ről semmit nem tudok, mert a gazdái elutasítóak.

De én megfogadtam, hogy SOHA TÖBBÉ ERRE A VILÁGRA miattam nem születik kutya. Mindent megadok az enyéimnek, de őket már nem szaporítom tovább. 1,5 évig segítettem egy menhelyen, ma már én is bűnnek tartom a kutyaszaporítást (még a fajtiszta kutyák szaporítását is. Utálom a sznobságot.) Annyi befogadnivaló kutya van a menhelyeken és nem kellenek senkinek. Ugyanakkor tény, hogy van egy menhelyi kutyám, de valahogy nem olyan jó a viszonyom vele, mint a nálam születettekkel. Velük szavak nélkül is értjük egymást, a menhelyi meg külön nyelven beszél.:(

2010. jún. 3. 00:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem. Ha nem csak a pénzért csinálod, és ha akkor is ha megmarad egy pár kölyök(vagy az összes), tudsz biztosítani nekük helyet (nem a menhelyen!), akkor nem vagy szaporító.

Olvassál sokat a kutyák szülésének menetéről, a komplikációkról, ha valami baj van, el tudjad érni (vagy el tudjon jönni) az állatorvosodat.

Jó körülmények között neveld fel a kölyköket!

Sok sikert, tisztességet, szeretetet a kutyáktól, és annyi gadzit, ahány kutya van ;)

2010. júl. 1. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!