Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor vegyuk el a kutyustol a...

Mikor vegyuk el a kutyustol a pelenkat?

Figyelt kérdés
8 honapos a kutyuskam , ha leviszem egy nap 4x akkor mar lent csinalja a dolgat , max reggel ha 8ig nem ebredunk fel akkor a pelusra piszkol . Ideje lenne elvenni a pelust?
2017. dec. 12. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

Amint megkapta a sétához szükséges oltásokat (hogy le lehessen vinni "ügyet intézni") úgy rögtön.

Ne szokja meg, hogy bent lehet.

Kiskutya azzal jár, hogy korán fel kell kelni, hogy megelőzd a balesetet.

2017. dec. 12. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Igen. Én az utolso oltas utan 1 hettel felvettem a pelust, kb 1 het alatt szobatiszta lett.
2017. dec. 12. 21:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Ertem , es ha tobb orat nem vagyunk ithon?
2017. dec. 12. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
78%

Eleve nem túl jó ötlet pelenkára szoktatni, mert nehezebben lesz szobatiszta - 8 hónaposan már lassan az lenne a cél, hogy ne piszkoljon a lakásba.

Nyilván aki kutyát tart, annak hétvégén is fel kell kelnie korán, különben nem bírja ki a kutya, pláne hogy még kölyök.

2017. dec. 12. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
Az is a pelenka egyik nagy "veszélyforrása", hogy a kutya később könnyedén összetévesztheti például a ruhákkal, vagy esetleg a párnával (hallottam ilyen esetről)
2017. dec. 12. 21:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor itt az ideje elvenni tole ! Koszonom a valaszokat
2017. dec. 12. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!