Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Debrecenben nem tudtok olyan...

Debrecenben nem tudtok olyan tenyésztőt akinek vannak szép kis bichon frise kölykei?

Figyelt kérdés
vagy legalábbis akinek szokott lenni vagy nem tudom nem nagyon vagyok kepben a kutyatenyesztessel es a vasarlasukkal csak akarok venni hugomnak titokban

2017. dec. 10. 22:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Elmondanám hogy nem alkalomra venném a kutyust csak nem tél közepén akarom hanem kb egy honap mulva vagy kettő tavasz fele tehát értelmetlen az a szöveg hogy “leszarommert nekem azonnnal kell”

plusz mi bár nem vagyunk híres neves állatvédők de imádjuk az állatokat es mindig segítettünk a kóbor állatokon is nincs joga senkinek ismeretlenben megkérdőjelezni a felelőségteljességemet normális felnőtt ember vagyok akinek adni lehet a szavára de akkor sincs köze senkinek ahoz ha veszek egy kiskutyát kár volt keírni hogy a hugomnak mert csak egy újabbpont a kötekedni vágyó jóembernek hiszem magam emberektől de azért köszönöm azt az egy linket mert az egy olyan válasz ami a kérdésre válaszol ha meg nem arra válaszoltok vagy nem tudtok valamit nem kell a kérdéshez hozzászolni meg kioktatni valakit akiröl semmit nem tudtok főleg a kérdés hátteréről semmit BY.

2017. dec. 13. 22:43
 12/18 A kérdező kommentje:
ja az legyen utóirat hogy itt mindenki a kérdésére vár választ ezen az oldalon és nem a véleményetekre mert nem facebook hogy kommentelgessenek valahova az emberek mert unatkoznak. ;)
2017. dec. 13. 22:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért az, hogy titokban akarod venni a húgodnak ,eléggé hatalmas felelőtlenség, ezt egy állatvédő, vagy csak állatbarát sem bírja ki komment nélkül, már ne is haragudj.
2017. dec. 13. 23:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"normális felnőtt ember vagyok akinek adni lehet a szavára"

Már ne is haragudj de felnőtt ember? Max olyan 14-nek gondollak az helyesírásod, írási stílusod, az ömlesztett írásjel nélküli kisbetűs mondatok és flegmaságod miatt, de urambocsá ha mégis felnőtt vagy akkor elég nagy problémák vannak itt.

Ezek az emberek segíteni akarnak neked, és nem akarják hogy fél év múlva jöjjön a kérdésed hogy "bichon frisé kiskutyám már közép méretű és inkább puli, a húgom amúgy se foglalkozik vele eleget és beteg, mit kéne tennem?". Sajnos nem egy ilyennel találkoztunk már az oldalon, így mindent megteszünk hogy megelőzzük az ajándékkutyákat amiket szaporítóktól szereznek be felkészületlenül. 1 vagy két hónap múlva ugyanúgy kemény tél lesz, csak éppen január február, de mint felnőtt ugye tudod hogy az még a tél része? És mint felnőtt tudod hogy egy szobakutyánál gyakorlatilag nem számít ha télen jön a kölyök mert úgy is a szobában van tartva, nem az udvaron, főleg egy ilyen fajta.

Szóval kicsit szállj le a magas lóról, ne szívj mindent egyből mellre mint egy 12 éves és értelmezd amit írtak mert nem bántani akarnak hanem jó útra terelni.

2017. dec. 14. 11:09
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Normális felnőtt ember, akinek adni lehet a szavára használ mondatot tagoló írásjeleket, és mondatvégi írásjeleket is. Értelmezni lehet amit leír, a gondolatainak menete, íve van, és úgy általában nem egy 12 éves gyereknek tippelik az emberek.
2017. dec. 14. 19:29
 16/18 A kérdező kommentje:
kikérem magamnak hogy gyerekes lennék meg azt is hogy mivel nem foglalkozok a helyesírással egy ilyen oldalon az olyan nagy probléma gyógyszerésznek tanulok és jeles voltam gimiben attól hogy itt nem nézem az írásjeleket meg stb annak az inteligenciához éretséghez egyébhez semmi köze szóval kételem hogy “bajok” lennének és igen flegma vagyok mert tisztába vagyok vele hogy kell egy ilyen fajta kiskutyát nevelni csak nem tudom hol tudnék venni de senkit NEM érdekel a mások véleménye engem sem mert nem véleményt kértem hanem a kérdésre választ az évszaktól függetlenül és ennek megértésének hiányában nem csak flegma leszek és “gyerekes” de hibás mondatokkal rosz helyesirással még meg is jegyzeem mennyire buták az emberek és értetlenek..... 😘
2017. dec. 16. 16:58
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
"kételem".... Igen, biztosan gyógyszerész leszel. :) Maximum raktáros a gyógyszertárban. (Remélem)
2017. dec. 16. 17:33
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Általában azok az emberek szoktak arra hivatkozni, hogy "jelesek voltak a gimiben", akiknek ez a legnagyobb teljesítményük életük során.
2017. dec. 16. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!