Hogyan lehet leszoktatni a kiskutyát arról hogy szétszedje a lakást míg nem vagyunk otthon? Elmozdít és megrág mindent amihez hozzáfér
Valaki mondott egy rossz ötletet, azt muszáj kijavítanom. Nem szabad rongyos zoknit, meg rongyos cipőt adni a kutyának játékba, mert az életben nem fogod tudni leszoktatni róla, hogy szétrága őket és lopkodni fogja a jó cipőket és zoknikat is.
Az én tanácsom is a ketrec lenne, mert az a legésszerűbb, de a ketrecbe max 4-5 órára lehet bezárni egy kutyát naponta, több időre nem nagyon, mert az csak kártékony hatással lenne a kutyára és így nálatok a ketrec kizárva.
Ezen az oldalon találsz olyan játékokat, amik órákra lekötik a kiskutya figyelmét:
Csak ezzel meg az a baj, hogy az idősebbik kutyátok féltékenykedik. Talán egy egész zsák játékot kellene venni, de nem tudom, hogy azt bírjátok e anyagilag.
De külföldről olyan játékokat is lehet rendelni (színtén drága mulatság), hogy egy kis szerkezetből fél óránként egyszer 20 percig "kifújódik" egy adag csirkés ízesítésű buborék. Van rajta időzítő, lefoglalja a kutyát és úgy állítjátok be, ahogy nektek tetszik. Viszont nem tudom, hogy pontosan hol lehet kapni. Úgy emlékszem angliában és valami olyasmit írtam be google-ba, hogy buborék gép kutyáknak. De már nem emlékszem. De azt is megcsinálhatod, hogy ecettel lespricceled azokat a dolgokat, amiket nem szeretnéd, hogy a kutya megrádjon, de akkor elég büdös lesz az egész lakásban. De fresnapf-ban lehet kapni valami spray-t, amivel ha lefújod a bútorokat, akkor a kutya kerülni fogja. Az a neve, hogy kutya riasztó spray.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!