Miért sántíthat?
Figyelt kérdés
Semmi baja nemm volt a kutyámnak, vacsorázott, kint volt a kertbe picit, utána amikor bejött még "meg is ölelt". Utána aludt egyet, aztán láttam, hogy sumákol valamit, mert elment onnan ahol én voltam. Amikor magamhoz hívtam sántított a jobb hátsó lábára. Nem nagyon teszi le. Végigtapogattam, nem mutatta, hogy nyomásra fájna. Takpában nincs semmi. Ha nem javul holnap megyünk dokihoz. Nagytestű, 1,5 éves kutya. Nehezen áll fel szegénykém. Elég szeleburdi, én csak arra gondolok, hogy megránthatta magát.2017. dec. 7. 20:37
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy vakarózáskor húzta meg, vagy hirtelen felugrott fekvésből. Simizd neki, ha csak rándulás, akkor jól fog esni.
2/3 anonim válasza:
Ha reggelig nem múlik el akkor érdemes DP vagy Patella ficamra vizsgálni.
3/3 A kérdező kommentje:
Az lesz, úgy néz ki nem javul, reggel meg megyünk egy speckó dokihoz, akit a dokink javasolt. Nem vártam meg a reggelt megkérdeztem, hogy mit tudunk tenni, ami a legjobb neki.
2017. dec. 7. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!