Haza merjem hozni a 10 hetes amstaff kiskutyát vagy sem?
Nem kell fgélni, nem oroszlánt veszel. Miért ne mernéd? Simán neveled. Én kezdő, első kutyásként vettem az első amstaffomat, tökéletes kutya volt. Jóll nevelt, barátságos.
Az alatt a néhány perc alatt meg nem fog megfagyni.
Ha már most bizonytalanság van benned, akkor válassz más kutyát. Az amstaff és tacskó is határozott nevelést igényel.
Ráadásul rövid szőrű, nem csak most, hanem mindig lakásban kell tartani majd!
Alapvetően egyébként az amstaff ember-és gyerekbarát kutya, de határozott és következetes nevelésre, korai szocializációra van szüksége.
Ha kutyovit-sulit vállalnál vele (a bizonytalanságod miatt mindenképp javasolt), és felnőttként is bent lehet a lakásban majd veletek, főleg hideg időben, csak akkor vidd haza.
Én a helyedben még várnék. Csak most vesztettétek el a kutyusotokat.
4 és 2,5 éves gyerek mellé nem igazán való kölyökkutya. Az más, amikor úgy születnek a gyerekek, hogy van már felnőtt kutya a háznál.
“mert sajnos 1 héttel ezelőtt elvesztettük szeretett Hannoveri kislàny kutyànkat”
A kutya nem tárgy, hogy veszünk helyette másikat. Ha ezzel te is egyetértesz, akkor adj időt magatoknak a gyászra, ha most rögtön veszel kutyát, akkor egyrészt ő érezni fogja, hogy valami nem oké, ti elvárjátok majd, hogy ugyanúgy töltse be az előző négylábú helyét, de a legfontosabb, hogy azt az üzenetet közvetíted a kicsiknek, hogy egy állat élete pótolható, értéktelen.
Plusz most egy kutyánk sincs ès hatalmas kertes házunk van szeretne férjem uj kutyát de egyszerűen nem tudom eldönteni h jó ötlet e.
A kölök kutyus meg nem gond tudnák vele foglalkozni csak mèg kételkedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!