Nem e fog fázni a kiskutya este kint?
Figyelt kérdés
Vettem egy közép-ázsiai juhászkutyát, viszont a házban bent nem tudom tartani. Kint van neki ketrece körbe raktam szalma bálákkal az egész ketrecet csak az ajtónál nincs, illetve az egész alját vastagot leszórtam szalmával, plusz csináltam neki szalma bálából kunyhót is. Nem lesz vajon baja este? Max -2 fok lesz. Most 8 hetes és 10 kg, szóval átlagban nem pici, de a fajtájához képest még kicsi.2017. dec. 4. 22:02
21/25 A kérdező kommentje:
Hmmm... holnap adok neki pulcsit, ami már vagy három napos aztán átjárta az én illatom. Vagy akár macit, nem tudom mi lenne jó, régen volt már dolgom kölyök kutyával elfelejtettem. Ma este már szétaggódtam magam, bízom benne, hogy semmi baja nem lesz reggelig.
2017. dec. 5. 00:25
22/25 anonim válasza:
Mi újság a kutyussal, gondolom semmi baja. Az embereknek elment az esze, egy közép-ázsiai juhász kölyöknek semmi baja sem lesz -2 fokban szalmával körülbélelve.
Kérdező, ha tényleg rá tudsz szánni a kutyára napi 4-5 órát, és hajlandó is vagy ennyit foglalkozni vele a téli minuszokban (ő nem fog fázni, de te igen) akkor ennek a kutyának arany élete lesz. Mondom úgy, hogy szobakutyám van, de ő egy 5 kg-s havanese, nem pedig egy káj.
23/25 anonim válasza:
Tök mindegy a fajta, ha összesen 10 kilós az állat. Más a szőre, de még egyáltalán nem vastag. Nem beszélve arról, hogy egyedül van és fél, fogalma sincs mi a helyzet. Nem értem miért nem lehetett tavaszig várni.
24/25 A kérdező kommentje:
Nos persze a 4-5 óra nem kamu. Tudom, hogy ez a befektetett idő megfog térülni, mert egy ekkorára növő kutya, ha nagy korában buta, akkor megkeseríti az életet, de ha okos nevelt, akkor igazi családtag lesz. Nem lett semmi baja. De már találtam neki zárt helyet estére, régi tehén ólba összeütöttem egy kisebb helyet, bár ott szoktak patkányok járni remélem nem harapják meg a kiskutyát, minden esetre csak estére fogom oda berakni míg nem lesz nagyobb. A tavaszt már írtam, hogy miért, mert nincs annyi időm tavasszal, utazgatnom kell illetve, ha itthon is vagyok, akkor max 1-1.5 óra szabad időm van, ami épp elég egy sétára.
2017. dec. 5. 12:48
25/25 anonim válasza:
Az örzö-védö NEM azt jelenti h kibxod és.joccakát, hanen FOGLALKOZOL vele naponta, vagy lesz egy VESZÉLYES kutyád, aki téged is simán megtámad!
Okés a nagy terület, tök jo, de MELLETTE foglalkozni tanitani kell a kutyát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!