Mit csináljak vele?
Még augusztusban találtam egy kis kutyát az utcán akkor 5 hónapos lehetett.Haza hoztam de nem tarthattam meg véglegesen 3 másik kutyám is van.Folyton hírdettem nagyon aranyos kiskutyus és okos.De sajnos azóta sem találtam neki gazdát.Már 5-ször írtam egy menhelynek ami közel van és azt mondták hogy segítenek hírdetni azóta sem tették ki pedig már egy jó ideje mondták és többször is.Tudom elfoglaltak meg minden de mondtam nekik hogy nem tudjuk beoltatni mert nincs rá pénzünk csak a többi kutyusra.Sajnos csak egy elkerített nem nagy helyen tudjuk tartani mert átugorja a több mint 2 méteres kerítésünket és aki elmegy a házunk előtt ugat rá és majdnem megharapja annyira védi a házat.Van neki bélelt ólja és napi 5-6 órát futkározik de ez így nem jó neki.
Vigyem be a menhelyre akkor nem mondanak nemet?
Vagy mit csináljak?
Tanítgatom szót is fogad de ha nem vagyok itthon akkor rossz.
Nagyon szeretem őt és ő is engem de szeretném ha már az új gazdájánál karácsonyozna.
Dokinál chipet olvastattál? Hátha van benne. Vagy kérdezd meg, ő mit tanácsol. Esetleg állatmentők?
Sajnos hasonló helyzetben vagyok, annyi különbséggel, hogy én találtam neki gazdát. De előtte ugyanezt megcsináltam, a doki ajánlott egy állatvédő csajt, megadta a számát, viszont ő most fullra tele van. De hátha nálatok tudnának segíteni.
Igen az agár keverék.
Chip nincs majd megkérdezem az állatorvost hátha tud valamit.
2 állatvédőnek írtam az egyik egy idő után nem írt vissza a másik panziót ajánlot amit nekem kellene fizetni...
2 másikat felhívtam azt mondta gyepi....oda nem viszem
Hirdeted több helyen folyamatosan?
Kiskutya.hu, ebadta.hu, jofogas.hu, startapro,hu, gazditkeresek.hu, és számos, sok facebook csoport.
Én is fogadtam már be talált kutyit, folyamatosan hirdettem az alábbi oldalakon, szűrtem is a jelentkezőket, még is egy hónapon belül megjöttek az álomgazdik! Jó szöveget, több fotót tegyél fel. Mondjuk én beoltattam, chipeltettem a kutyát, parazitamentesítettem, lehet ezért sikerült gyorsan. A menhelyek, alapítványok nem tudtak nekem sem segíteni, de nem is könyörögtem nekik, mert normális gazdához akartam juttatni a kutyust. Szerencsére sikerült, te se add fel, hirdesd sok helyen, folyamatosan!
Több oldalra felraktam de az ebadtára nem tudtam regisztrálni sajnos.
Jó szövegeket írtam rengeteg fotót tettem hívtak is azt mondták eljönnek megnézni többet nem is hívtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!