Hogy fárasztjam le a Staffordom?
Mennyit labdáztok és sétáltok?
Nekem is staffom van, napi 2,5 óra séta, futópad, kötélhúzás, falmászás. És alig lehet le lőni :D
Valószínűleg nem eleget viszed.
A séta mit jelent, sétáltok, vagy pedig elengeded és szaladgál amerre akar?
Én szinte mindig viszek labdát is a sétákhoz, mi szerencsés helyen lakunk, mert kb. 3-4 perc csak míg olyan helyre érek vele ahol elengedhetem, alig van pórázon, van a közelünkben 2 nagyobb rét.
Valamint kb. heti egyszer kimegyünk vele az erdőbe több órás kirándulásra, míg fiatalabb volt sokszor mentünk vele kerékpározni, ezt már abbahagytuk egy ideje, 8 éves és kezd picit lelassulni. Régebben még húzattam vele autógumit, de ha idén télen lesz annyi hó, akkor a kislányom szánkóját ismét ő fogja húzni.
Van otthon kerékpár külsőnk, azzal szoktunk kötélhúzást játszani.
Amiket írtál az mind jó, csak ezek szerint nem elég intenzív.
Az a helyzet, hogy labdázok vele fél órát kb. mert nekünk a kertünk elég nagy, hogy ott tudjon futkosni a labda után. Aztán megyünk sétálni 1-2 órát, aztán otthon szintén labdázunk még és még kötéllel is játszunk. Este még egy kis labdázás és kötelezés ha belefér
Heti egyszer hordjuk ki az erdőbe a barátnőm kutyájával, de azzal sem szok elfáradni.
Kerékpározni próbáltam, hogy húzzon, de ha meglát valami más kutyát elugrik más irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!