Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagy baj lehet? Surgos!

Nagy baj lehet? Surgos!

Figyelt kérdés
A kistestu kutyamat megtamadta a szomszed nemetjuhasz kevereke. Szerencsere sikerult hamar leszedni rola. Az allatorvos csak konnyebb sebeket talalt a nyakan es a jobb mellso laba mogott. Adott neki 2 gyulladascsokkentot es 2 fertotlenito injekciot. Most pedig neha jarkal a kutyusom es verzik a sebe. Lehet valami baj vagy ez normalis?

2017. nov. 30. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyon vérzik? És hol lett megmarva, hogyan jön a vér?
2017. nov. 30. 17:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyébként talán még eléred a dokit, hívd fel telefonon!
2017. nov. 30. 17:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Másik orvos...

Amikor az én kistestű kutyámat támadták meg, össze kellett varrni, mert folyt a vére... pedig egy pillanat műve volt az is, de azért egy németjuhász simán megsérti a fogaival akár a beleket is.

Ha vérzik a seb és nincs összevarrva, akkor könnyen elfertőződhet, sőt, ha olyan helyen harapta meg (pl has, mellkas), akkor alap hogy megultrahangozza, hogy van-e belső vérzés...

2017. nov. 30. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:
jód, rá nyomó kötés és fekvés, holnap orvos
2017. nov. 30. 20:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszokat. Felhituk az allatorvost es azt mondta hogy normalis ha verzik(mar szerencsere elallt a verzes). Viszont annyit hozzafuznek hogy nekunk volt egy imadnivalo nemetjuhaszunk akit sajnos elkellett ajandekoznunk de soha nem bantott senkit.. A szomszed kutyaja meg felig vak es suket. Sajnos a gazdaja sem normalis.
2017. nov. 30. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Öhm... nekem is német juhászom van.

Etetésnél vállig turkálhatnék a torkában, eszébe sem jutna még csak megkarcolni sem, nem hogy megharapni, megtámadni.

2017. dec. 1. 18:22
 7/8 anonim ***** válasza:

8-as

Nem sértésből, de gondolom egy olyan városi kukac vagy, aki életében még csak rá se nézett a kutyára, ha az elsétált mellette.

Agresszív kutya NINCS.

(beteg van, de az más tészta)

Még a speciálisan viadalra tenyésztett pitbullok és társaik is úgy lettek tenyésztve és tanítva, hogy embert még csak véletlenül se harapjon meg.

Akkor agresszív a kutya, ha a kedves gazda elcseszi a nevelését, ami nem az eb hibája.

Mi az, hogy ok nélkül támad?

Kerültem már "veszélyes" helyzetbe kutyákkal, de annak mindig volt oka (sérült kóbor védte a kölykeit, meg egyszer betévedtem egy nyáj területére, amit kutyák őriztek)

Soha nem harapott meg egy kutya sem.

Ő jelezte a szándékát, és is "elmondtam" hogy részemről mi a szitu (metakommunikáció)

Rögtön értettük egymás álláspontját, nem volt semmi gond.

2017. dec. 1. 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:
67%
#8 LOL akkor tiltasd be az összes rendőrségi kutyát, akik drogkeresők meg emberéleteket mentenek XD
2017. dec. 1. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!