Nagy baj lehet? Surgos!
Másik orvos...
Amikor az én kistestű kutyámat támadták meg, össze kellett varrni, mert folyt a vére... pedig egy pillanat műve volt az is, de azért egy németjuhász simán megsérti a fogaival akár a beleket is.
Ha vérzik a seb és nincs összevarrva, akkor könnyen elfertőződhet, sőt, ha olyan helyen harapta meg (pl has, mellkas), akkor alap hogy megultrahangozza, hogy van-e belső vérzés...
Öhm... nekem is német juhászom van.
Etetésnél vállig turkálhatnék a torkában, eszébe sem jutna még csak megkarcolni sem, nem hogy megharapni, megtámadni.
8-as
Nem sértésből, de gondolom egy olyan városi kukac vagy, aki életében még csak rá se nézett a kutyára, ha az elsétált mellette.
Agresszív kutya NINCS.
(beteg van, de az más tészta)
Még a speciálisan viadalra tenyésztett pitbullok és társaik is úgy lettek tenyésztve és tanítva, hogy embert még csak véletlenül se harapjon meg.
Akkor agresszív a kutya, ha a kedves gazda elcseszi a nevelését, ami nem az eb hibája.
Mi az, hogy ok nélkül támad?
Kerültem már "veszélyes" helyzetbe kutyákkal, de annak mindig volt oka (sérült kóbor védte a kölykeit, meg egyszer betévedtem egy nyáj területére, amit kutyák őriztek)
Soha nem harapott meg egy kutya sem.
Ő jelezte a szándékát, és is "elmondtam" hogy részemről mi a szitu (metakommunikáció)
Rögtön értettük egymás álláspontját, nem volt semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!