Van 3 kutyam.2kan 1szuka ma ossze ugrott a két kan elvalasztottam a szukat töllük mert eddig egyutt volta. Tüzelés utan ujbol össze ereszthetők vagy nem?
Célszerű lenne a kutyákat ivartalanítani.
Az alap, hogy különválasztod a tüzelő szukát, hogy ne csinálják fel. De a kanok attól még érzik, hogy tüzel, tehát várható újabb verekedés, amiből nyilván a francia bulldog jön ki rosszul (akár meg is ölheti a másik).
Mit nem értesz az IVARTALANÍTÁSON?
Bocs a nagybetűért de bäszki 3-an megírták már hogy ivartalaníts, nem kell megválni egyiktől se te meg hajtod tovább a hülyeséget.
Most figyelsz?
És most?
És most?
IVARTALANÍTSD MINDET!
Erre tényleg csak az ivartalanítás a megoldás. Ha egyszerre sok lenne akkor mindenképp a szukát vidd elsőnek. Nem tudom tüzelés alatt megműtik e, úgy tudom úgy kockázatosabb, de ezt a dokival kell megbeszélni. Vagy ha nem akarsz várni a tüzelés végéig akkor vidd el egyszerre a két kant minél hamarabb.
Amúgy igen. Összeengedheted őket a tüzelés után, de fél év múlva megint ez lesz, szóval érdemes megfogadnod a tanácsokat és keresni egy dokit a kutyáid érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!