Nyershúst eszik a kutya?
"ugye ha az ember nyershúst enne megdoglene"
Én pl rendszeresen eszem füstölt kolbászt, meg ritkábban, de szintén rendszeresen tatár beefsteak-et. Akkor kezdhetek félni? Így 20 év után? Másik 2 milliárd emberrel együtt?
Mondjuk azzal a bő 100.000.000 olasz, spanyol szárított sonka zabálóval együtt? :D
Én is azt akartam írni, mint a 12-es. Az ember nem hal meg a nyers hústól, én is rendszeresen eszek kicsi korom óta és semmi bajom nincs tőle, de lehet akkor én vagyok valami mutáns. :D Hurkát és kolbászt is ettem már nyersen és még itt vagyok. (Szerinted hogy ízesítik be töltés előtt? Kóstolgatják a még be nem töltött kolbászt, hurkát és ha már jó akkor töltik bélbe és sütik meg fogyasztás előtt. Nem csak találomra beleszórják a fűszereket oszt majd lesz valahogy.)
Amúgy mi nyers csirkehússal etetjük a kutyát, nincs tőle baja. A természetben élő kutyaféléknek sem főzi meg senki a zsákmányt. Én úgy tudom, hogy kizárólag csak húson nem jó, kell mellé valami magas növénytartalmú táp, mert a természetben a zsákmányállat (növényevő) beleit, gyomrát is megették az pedig tartalmazott növényt és egy minimálisra azért szükségük van. (De lehet én tudom rosszul.) A hurka, kolbász inkább a fűszerezés miatt nem jó neki, de ha egy két falatot kap nem lesz baja tőle se nyersen, se sütve. Én azért adok neki inkább nyers húst, mert azon legalább látom, hogy tényleg húst eszik nem csak valami darált, ízesített cuccot, ami tele van ízfokozóval meg adalékanyagokkal és lehet köze sincs a húshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!