Volt már veletek olyan, hogy sétáltattátok a bullterrier kutyátokat és a járókelőktől kaptatok valami negatív megjegyzést?
Én minden kutyát imádok, bár van olyan aminek nem tetszik a kinézete (pl angol bulldog) de attól még ugyanúgy megdögönyözöm ha találkozok vele az utcán és ugyanúgy rajongok a kutyáért.
Ne érdekeljen már kinek mi a véleménye, azt a kutyát magadnak veszed és ne mások véleményére adva válassz kutyát.
Van itt a környéken egy nő, mentett bullterrierrel, szájkosárban és szögesben sétáltatja, sajnos kutyázik. És alig bírja megtartani,mert amint lát egy kutyást gyorsan megfordul,elvileg jár rehabra a kutya,de már 1 éve itt vannak és a kutyán semmi javulás nincs ://
Én nem félek egy fajtától sem. Max a kutyáimat félteném,mert kistestűek.
#6 Nálunk is van vérgolden :( Jó gazdihoz méltóan minden nap 1-1,5 órán át sétáltatják. Lépésben. Az úttest közepén. 20 centis pórázon. Folyamatosan rángatva és ordibálva vele. Húz mint a gőzmozdony és reaktív, mint az atom, nem is értem miért...
Hát jó, leszek én a gonosz! Kérdező, ha nálad állandósult bizonytalan csütörtök van, akkor nem kell neked egy makacs, önálló fajta, aki tökös, dörzsölt és jó humorú gazdát igényel.
Igen, a bullterrier egy baromira megosztó fajta. Igen, álltam már ott haverom mellett, amikor fennhangon megállapította, a békésen sétáló bullterrierről, hogy pfuj, milyen ronda kutya! aztán olvadt bele a zoknijába, amikor a kutya lelkesen odakocogott hozzá, bemutatta hogy tud pacsit adni és szénné simiztette magát. És éreztem magam kínosan a gazdi helyett is, amikor csak nekifutásból tudta elvontatni tőlünk.
Most jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!