A Francia Bulldogon kívül milyen kutya lehet számomra az ideális? Legyen:kis mozgás igényű, nem szőröző, kevés gonddal járó, igazi öleb.
Figyelt kérdés
2017. nov. 25. 09:43
1/9 anonim válasza:
"Nem szőröző, kevés gonddal járó, igazi öleb". Ebből egyik sem jellemző a francia bulldogra
2/9 anonim válasza:
Van kutyás múltad? Hol tartanád? Napi mennyi sétát és foglalkozást tudsz vállalni? Van kereted az állatorvosi kiadásokra?
3/9 anonim válasza:
A francia bulldog erősen szőröző, és nem öleb.
Bichonok, törpe uszkár?
4/9 anonim válasza:
És mennyit tudnál egy nap vele foglalkozni?
"...kevés gonddal járó..."
Ha neked egy élőlényről való gondoskodás teher, semmiképp ne legyen kutyád
5/9 anonim válasza:
Egyébként a francia bulldog makacs, lusta, beteges, horkol, nyáladzik,szőröz, hörög. Nem öleb, de már nem is kutya (szubjektív vélemény)
6/9 anonim válasza:
Nincs olyan kutya ami kevés gonddal jár. :)
7/9 anonim válasza:
Bichon havanese :) bár hosszú szőrű , minimálisan hullik a szőre :) nyilván őt is le kell fárasztani sok sétálval és jàtékkal de imád lustálkodni :) jól alkalmazkodó , könnyen tanítható fajta :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, azért írtam, gondoltam a Francia Bulldogra, mert arról az interneten olvastam szó szerint ezt:"igénytelen, igazi öleb". Most amúgy Beagle-m van, de ő elég pörgős, én meg lusta vagyok. Meg szívesen aludnék együtt a kutyával, csak ha nagyon szőröz, az nem túl jó... :/
2017. nov. 26. 10:19
9/9 anonim válasza:
Engem csak az érdekel mi lesz a beagle-vel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!