Az ország másik felébe kell költöznöm egy hét múlva, a kutyámat pedig nem tudom vinni. Mit tegyek?
Miskolci munkahelyemről áthelyeztek Pécsre, dec 1.i kezdéssel. Választásom nem volt.
A kutyámat nem tudom magammal vinni, az albérletbe, amit találtam , kutyát nem lehet vinni. Mit tudok tenni? Mi legyen szegény kutyusommal?
Nincs valaki, aki vigyázna rá, amíg kutyabarát albérletet keresel?
Vagy panzió addig, amíg nem tálalsz valamilyet?
Ha mákja van és fajtajellegu lehet a fajtamentők befogadják.
Ha Nincs, akkor menhely ahol vagy valaki elviszi vagy ott öregszik meg.
Nincs az a pénz, amiért otthagynám a kutyám.
Mi sokat költöztünk, de mindig találtunk olyan albérletet, ahová magunkkal vihettük, pedig nagytestű német juhász volt. Bele is pusztulhat, ha elhagyod. Brrr. Ahová fogsz költözni, ott is vannak fajtamentők,menhelyek, állatbarátok, állatorvosok, stb, az ő segítségüket is kérheted, hátha tudnak albérletet, ideiglenes befogadót, ahol aztán naponta látogathatod, sétáltathatod, etetheted..A jövendőbeli főnöködnél még lehet, hogy be is vágódsz azzal, hogy állatbarát vagy, csak keresd meg a problémáddal. Segíten
Ő soha nem hagyna el téged!Ezt vedd figyelembe.
Nincs az a munka, pénz amiért elhagynám, másnak adnám a kutyáimat, pedig nekem több is van.
Egyszerűen bármit dönt családom, a kutyák érdeke is mindig döntő benne.Ha szereted, nem kérdés hogy olyan albérlet kell,ahova viheted magaddal.Pécsen ne találnál?
Valahogy nekem olyan a kérdésed, mindenképp le akarod passzolni a kutyát, mint egy terhet.
Ha ez így van, keress neki jobb gazdát, mint te voltál, de még így is nagyon meg fogja viselni a váltás.A menhely meg főleg, habár van jó menhely is, és esélye lesz egy szerető gazdára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!