Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kis vagy közepes...

Milyen kis vagy közepes termetű illik hozzánk? (francia bulldog és tacskón kívül)

Figyelt kérdés

Megpróbálok itt rákérdezni, hátha lesz valami okos ötlet.

Kutyavásárlásban gondolkodunk. És bár tudom, hogy a fajtajegyek nem mindig fontosak, de az alapok talán mégis.

Kis sorházban lakunk, kis udvarral, terasszal.

Alapvetően a kutya lakásban lenne velünk, de a tervek szerint ki is mehetne ha úgy szeretné.

Heti átlag 3 napon kéne reggel 8tól este fél8ig egyedül lennie, a többi napon lenne itthon vele valaki.

Reggel lenne egy rövid séta, estere maradna egy hosszabb + egyéb foglalkozás.

Alapból egy nyugodt természetű kutyát keresünk, nem egy energiabombát, tudjon huzamosabb ideig a kanapé mellett is heverni, ha ez a program.. De szeretnénk ha el tudnánk vinni jó időben a természetbe (erdőbe, tavakhoz, vagy városba sétálni, mert jó időben viszont gyakran megyünk.

A francia bulldoggal barátkoztunk sokat, mert elég fetrengősnek tűnnek + biztos simán kibbírják egyedül azt a 10-12 órát itthon. Viszont jó ideje követjük FB-on a tulajokat, és nagyon sok egészségügyi problémáik vannak + egy erdőtúrát a nyári melegben aligha bírna.

A másik a tacskó, aki szintén lehet jó lakáskutya is (nyugdijasokkal is elvannak a panelben), és az erdőtúrát is imádná. De ez a hatalmas ásás-inger eléggé ijesztő a kertre és a virágainkra nézve.

Nem ölebet keresünk, legyen kiállása.

Ebben az irányban gondolkozunk, és nagyon örülnénk ha valaki fel tudna dobni egy harmadik fajtát, mert folyamatosan eközött a 2 között pattogunk.

Köszi előre is.

2017. nov. 21. 20:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A sétáltatót fizetni nem rossz ötlet, de nagyfokú bizalmat jelent.

Ha én nékem sok pénzem lenne beadnám a kutyát kutyanapközibe, ahol reggel elviszik este meg hozzák (vagy érte lehet menni) valami ilyesmi.

2017. nov. 22. 08:31
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért a 8 óra munka az nem 12 óra távollét általában...

Egyébként mi úgy oldjuk meg, hogy amíg nagyon kicsi volt, apukám a saját ebédszünetében felugrott hozzánk egy gyors sétára meg kis játékra, mert akkor még mindketten a férjemmel teljes munkaidőben távol voltunk.

Most a kutyànk 1 éves, a férjem viszont már csak 4órát jár be a céghez és délben otthon van, otthonról tud dolgozni.

Mivel én viszont ingázom a munkahelyemre, reggel fél 7től délután 5ig nem vagyok otthon, ha nem lenne a férjem, nem vállaltam volna kutyust.

2017. nov. 22. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!