Nagyon bizarr kérdés, de ti kiásnátok?
Ja és légyszi írj majd a fejleményekről is :D
Amúgy nem biztos, hogy ember, lehet ott házikedvenc is eltemetve. Ismerősöm aki panelban lakott, mindig a közeli erdőbe temette az elpusztult hörcsögeit. Tudod mit... Annyiban is hagynám. Neki már úgyis mindegy. Nem bolygatnám.
Viszont ha annyira intézkedni akarsz, akkor a rendőrség bevonásával, nehogy még neked származzon bajod.
Igen, háziállat is lehet, bár elvileg nem lenne szabad nem emberi maradványokra jeleznie, de mivel régebben voltak hamis jelzései, nem lehet semmit kizárni.
Írtam sms-t egy barátomnak, aki szolgálati kutyák képzésével foglalkozik, az én kutyámat is rajta keresztül kaptam meg. Talán ő majd mond valami okosat.
Én bottal vagy valamilyen szerszámmal megkotorásznám annyira hogy lássam mi van a zsákban. Lehet csak egy kutya, vagy birka, vagy ilyesmi.
Viszont ha rendőrt hívsz és úgy derül ki hogy csak valamilyen állat, az kellemetlen...
Majd írd meg mi volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!