Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyámat elnevezhetem Blondinak?

Kutyámat elnevezhetem Blondinak?

Figyelt kérdés
El szeretném nevezni a kutyámat Blondinak mert megtetszett a név, csak nem tudom, hogy ezt szabad.
2017. nov. 18. 21:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki nem értené: Hitler kutyáját hívták Blondinak. Kérdező, nem tilos, de én nem tenném.
2017. nov. 19. 08:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A miénket Artemisszának neveztük, a szomszéd kutyájának meg Sanyi a neve. Ehhez képest a Blondid egy sima hétköznapi név.
2017. nov. 19. 10:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#11 szerintem, a válaszokból kiindulva nagyon kevesen tudják. Évának is sok gyereket neveznek el mégis így hívták Hitler nőjét.
2017. nov. 19. 12:12
 14/14 anonim ***** válasza:

#11 Ha nem mondod, én biztos nem jövök rá, de szerintem sokan vagyunk így :)

Kérdező, nyugodtan nevezd el így a kutyát, én nem gondolnám, hogy egy kutyának bármi köze lenne ahhoz amit anno a gazdája tett a múltban, már ha egyáltalán bárkinek is Hitler ugrana be a névről. Szerintem sokkal elborultabb, amikor valaki Gyilkosnak, Sátánnak vagy egyéb ilyen "vérengző" nevet ad a kutyájának, mert az a gazdája "lelki világát" tükrözi.

2017. nov. 19. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!