Hogyan tudnám megtalálni a kutyáimat?
Figyelt kérdés
2016. március 7-én eltűnt 1 szuka és 1 kan németjuhász kutyánk. Tudom, hogy elég rég volt, de még mindig nagyon sokat gondolunk rájuk. Igazából mindent megtettünk amit tudtunk, de semmi (megosztottuk Facebookon, járkáltunk szomszéd falukban, ismerősöket végig kérdeztük, az állatorvos átállította a chipszámukat "keresettnek"). Semmi nyomot nem találtunk, valószínűleg befogadták őket. Amikor eltűntek egy napig állítólag még látták őket egy bizonyos helyen, de mi ott nem találtuk már őket amikor odamentünk. Valószínűleg beszálltak egy kocsiba (ha kinyitottuk a csomagtartót rögtön beugrottak) és elvitték őket. Tudom, hogy már nagyon rég volt, de hallottunk már olyan történetet, amikor 2 év után találtak meg kutyát, szóval még reménykedünk. A kérdésem az lenne, hogy van-e köztetek valaki aki valami különleges módon megtalálta elveszett kutyáját, vagy hogy mit tudnánk még csinálni, hogy előkerüljenek? Ha valakit érdekel el tudom küldeni a képeket róluk.2017. nov. 18. 15:41
1/4 anonim válasza:
Szerintem tedd közzé újra a fotókat, hogy azóta is keresitek és nem mondtatok le róla. Az elmúlt időkben rengeteg ilyen "mentés" volt fészen, vannak szép nagy csoportok is már, érdemes megpróbálni, akár messzebbre is osztani, nem csak a környéken.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. nov. 21. 19:57
3/4 anonim válasza:
A húgomék egyszer véletlenül kizárták a kapun a havanesejüket és valaki elvitte, a sógorom is megpróbált mindenfélét, de nem segített, aztán kb másfél év múlva hívták egy állatorvostól, hogy most vitte be valaki oltani, vásárban vette. Szóval reménykedni kell, ha még élnek, akkor van rá esély, hogy előbb-utóbb elviszik valamelyiket állatorvoshoz.
4/4 anonim válasza:
Egyébként én azért beugranék az állatorvoshoz megkérdezni, mi szerepel most a petvetdatában a kutyusok bejegyzésében, ki tudja, hátha valaki kidumálta valahogy. Meg persze arra figyelni kell, hogy a megadott telefonszám helyes legyen. Meg azt se tudom, hogy szokták beírni megjegyzésnek, hogy elveszett, vagy hogy mennyi hely van ott, de esetleg updatelni lehetne egy mai dátummal, hogy még mindig keresitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!