Kutya fedeztetés után szökik?
Figyelt kérdés
Azt mondtad ha egy kan kutya mar fedezett akkor jobban akar szökni. Ez igaz?#Kutya fedeztetés
2017. nov. 16. 06:10
1/16 anonim válasza:
Én ilyet biztos nem mondtam.
Viccet félretéve, ne szaporíts. Ennyi “ hozzáértéssel “ bár kutyád se lenne..
2/16 anonim válasza:
Fedeztetés után rosszabb lesz. Kevésbé lehet hatni rá szukák közelében és hajlamosabb lehet a szökésre. Persze ez nevelés kérdése is, de keményebben kell fogni és jobban oda kell figyelni rá, ha már fedezett.
3/16 anonim válasza:
Második vagyok. Első, nem értem a reakciódat. Honnan tudod, hogy szaporítani akar? Miért gondolod, hogy nem ért hozzá? Teljesen normális kérdést tett fel.
4/16 anonim válasza:
Egy szaporítótól én is szöknék....
5/16 anonim válasza:
3. Úristen! Szerinted, ha valóban értene hozzá, akkor itt kérdezősködne, ráadásul így?
+ Ha tenyésztő kérte volna fel ilyesmire, akkor az elmagyarázná neki a dolgokat...
6/16 anonim válasza:
Igen, igaz. A sok ostoba ember sokszor azért fedezteti a Fifikéjét, hogy lenyugodjon és ne a lábát hágja meg. Aztán meglepődnek, hogy utána az addig sem nevelt kutya még szökik is, agresszív is és teljesen kezelhetetlen is lesz.
7/16 anonim válasza:
Semmit nem tudunk a kérdezőről, de itt sokan már ugranak elítélni. Pedig akár kíváncsiságból is kérdezhette vagy ezer más okból. Menj harcolni oda, ahol van mi ellen. Ez a hozzáállás, hogy rögtön ugrunk, ha valaki kiejti a száján azt a szót, hogy fedeztetés, nem segít, csak elidegeníti az embereket és csak azért sem fog hallgatni az állatvédőkre.
8/16 anonim válasza:
Eddig egyetlen tk-s kutyám volt. Voltunk pár kiállításon, nyertünk pár terelőversenyt és leszűrettük dp-re. Összesen 3x fedezett 11 év alatt, mindegyik alom törzskönyvezve lett. Szóval nem vagyok tenyésztő vagy nagy szakértő, de szaporító sem . Meg fogtok lepődni, de nem rohantam minden aprósággal a tenyésztőhöz. Volt, amit itt kérdeztem meg, vagy a fajta rajongóinak fb csoportjában, vagy az állatorvostól...
9/16 anonim válasza:
Mellesleg a három alomból kétszer utólag kiderült valami stikli: az első a mai napig nem fizetett, a második megtartott egy merle kant és egy merle szukát, majd egy évesen sikerült egy véletlen alom (tesók és merle-merle párosítás!!!). Mindkét esetben aranykoszorús mestertenyésztő volt az, aki az én kanomat ajánlotta ezeknek az embereknek, én meg bíztam benne. Szóval ennyit arról, hogy ki szaporító és ki tenyésztő.
10/16 anonim válasza:
Na és hogy sikerült az az alom véletlenül? Az ilyen mindenképpen a gazdat minősíti... És mi lett a kölykökkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!