Mérgezésnek van olyan utóhatása ami esetleg a végtagok gyengeségét okozza?
Szerencse, hogy jól lett csóri. Nálatok hozzá tud jutni növényvédő szerhez, vagy valaki ártott neki? Én csak fagyálló mérgezésnél olvastam hátsó végtagok gyengeségéről. Itt egy állatorvos válaszol, hátha ő okosabbat tud válaszolni neked:
Gyors gyógyulást a kutyádnak!
A konkrét kérdésedre nem tudok válaszolni, azt egy telefonnal megtudod az állatorvostól.
Azt ugye tudod, hogy valaki el akarta tenni a kutyátokat láb alól, akkor szoktak ilyenbe áztatott húst bedobálni neki.
Ezt csak azért mondtam, mert fokozottan kellene rá figyelni!
Aki egyszer megpróbálta, legközelebb "ügyesebb" lesz.:(
Próbáljátok a kutyust attól a kerítésszakasztól elzárva tartani, ahol ez az elmebeteg lakik.
Persze dobálni így is tud.
Nem ismerem a körülményeket, de valahogy helyezzétek biztonságba a kutyust, mert nem fog nyugodni a vén égetnivaló!
Viselkedését ismerve nem is fog , most átmenetileg csak felügyelettel és pórázzal visszük ki pisilni és sétálni.
Ezek mellet még majd esetleg a fiával próbálunk beszélni illetve nagy idegességemben rárontottam és szóban fenyegettem és trágár szavakkal illettem még talán meg is ijedt de megérdemli.
Szerintetek az állatorvos által beadott injekciók közül amit a láb izmába kapott az válthatott ki ilyen hatást?
Bekamerázhatod, de közöld is vele, hogy bekameráztad, hátha ez visszarettenti. Mondd meg neki, hogy nem csak az a szakasz kamerás, hanem a telek többi része is.
Utána ígérd be neki - természetesen tanúk nélkül - hogy a legkisebb gyanús jelre összetöröd kezét-lábát, hogy utána szarnak sem lesz jó, így mesterkedjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!