Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Gazda halála esetén hova...

Gazda halála esetén hova kerül a kutya ha az örökösök lemondanak róla?

Figyelt kérdés
Nem fajtatiszták, szóval nincs tenyésztős verzió.

2017. nov. 14. 19:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%

Mondjuk mi lenne, ha sétáltatnád Őket néha?

Gondolom az örökségből arra is futja, hogy egy havi kaját megvegyél még nekik.

Közbe még hírdessed. Ide is linkelheted...

2017. nov. 15. 07:53
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
Sétáltatni kéne őket, akkor nem hisztiznének.
2017. nov. 15. 09:40
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

És mit tervezel velük csinálni amúgy? Mert mi már leírtuk a lehetőségeket.

Melyiket választottad?

2017. nov. 15. 12:16
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem az én kutyáim. Nem az én örökségem. Csak nem férnek be a garzonlakásba ezért befogadtam... ennyire van időm.
2017. nov. 15. 19:39
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Jaaa! Nincs belőle hasznod, igy már nem is érdekel, és nem is kell! Megértelek! De, azt nem értem, hogy hivatkoztál itt valakire, aki kaját visz nekik. Hogy van ez?
2017. nov. 16. 09:29
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, tényleg nem érted? A kérdező nem a gazdájuk, nem ő örökölte őket. Valaki más örökölte, de az illető panelban lakik, ahova nem tud vagy nem akar több nagytestű kutyát bezsúfolni. Ezért a kérdező szívességből elvállalta, hogy lehetnek nála, amíg nem lesz jobb megoldás. Az örökös visz nekik kaját. Viszont a kutyák (gondolom foglalkozás hiánya miatt) egész nap üvöltenek, így a kérdező már szabadulna tőlük.
2017. nov. 16. 09:41
 17/18 A kérdező kommentje:
Utolsó kb ez a helyzet. Ezek a kutyák soha nem voltak bezárva, megkötve. Nem bírják ezt. Naponta x kilométert futottak, soha nem volt rajtuk nyakörv, póráz.
2017. nov. 16. 09:55
 18/18 anonim ***** válasza:

4-es, sok panelbe NEM vihetsz kutyát, plusz az nem egy tárgy, amit ledobsz a sarokba, aztán elvan, és akinek egyáltalán nem volt.kutYája, NEM elvárható, hogy MÁSÉT fogadja be , mikor TELJESEN más az életvitele, vagy épp pénze sincs ellátni.

Hirdesd meg facebook on, rokon labija is ott kelt el, egy kisgyerekes házaspár fogadta be.

2017. nov. 19. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!