Gazda halála esetén hova kerül a kutya ha az örökösök lemondanak róla?
Figyelt kérdés
Nem fajtatiszták, szóval nincs tenyésztős verzió.2017. nov. 14. 19:01
11/18 anonim válasza:
Mondjuk mi lenne, ha sétáltatnád Őket néha?
Gondolom az örökségből arra is futja, hogy egy havi kaját megvegyél még nekik.
Közbe még hírdessed. Ide is linkelheted...
12/18 anonim válasza:
Sétáltatni kéne őket, akkor nem hisztiznének.
13/18 anonim válasza:
És mit tervezel velük csinálni amúgy? Mert mi már leírtuk a lehetőségeket.
Melyiket választottad?
14/18 A kérdező kommentje:
Nem az én kutyáim. Nem az én örökségem. Csak nem férnek be a garzonlakásba ezért befogadtam... ennyire van időm.
2017. nov. 15. 19:39
15/18 anonim válasza:
Jaaa! Nincs belőle hasznod, igy már nem is érdekel, és nem is kell! Megértelek! De, azt nem értem, hogy hivatkoztál itt valakire, aki kaját visz nekik. Hogy van ez?
16/18 anonim válasza:
Utolsó, tényleg nem érted? A kérdező nem a gazdájuk, nem ő örökölte őket. Valaki más örökölte, de az illető panelban lakik, ahova nem tud vagy nem akar több nagytestű kutyát bezsúfolni. Ezért a kérdező szívességből elvállalta, hogy lehetnek nála, amíg nem lesz jobb megoldás. Az örökös visz nekik kaját. Viszont a kutyák (gondolom foglalkozás hiánya miatt) egész nap üvöltenek, így a kérdező már szabadulna tőlük.
17/18 A kérdező kommentje:
Utolsó kb ez a helyzet. Ezek a kutyák soha nem voltak bezárva, megkötve. Nem bírják ezt. Naponta x kilométert futottak, soha nem volt rajtuk nyakörv, póráz.
2017. nov. 16. 09:55
18/18 anonim válasza:
4-es, sok panelbe NEM vihetsz kutyát, plusz az nem egy tárgy, amit ledobsz a sarokba, aztán elvan, és akinek egyáltalán nem volt.kutYája, NEM elvárható, hogy MÁSÉT fogadja be , mikor TELJESEN más az életvitele, vagy épp pénze sincs ellátni.
Hirdesd meg facebook on, rokon labija is ott kelt el, egy kisgyerekes házaspár fogadta be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!