Agility verseny?
Érdekelne par dolog a versenyekkel kapcsolatban: Hogyan működik egy versenyre felkészülés, mik kellenek stb. A pálya bejárásara mennyi időt hagynak?
Milyen felszereleseket vigyek/vihetek?
A pálya megjegyzése hatalmas gond nekem. Tudnátok segíteni, hogyan jegyezzem meg könnyebben a palyát?
Kezdő vagyok, 1 év múlva szeretnék versenyre menni majd.
Ha ez csak egy sima kutyaiskola, ahol tanítanak némi agility alapokat is, de te komolyabban akarsz foglalkozni vele, akkor érdemes lenne erre specializálódott edzőhöz járni. Itt nézz körül: [link]
Ugyanitt találod a versenynaptárat is. A versenykiírások különböző helyeken lehetnek, érdemes csatlakozni fb-n az Agilitysek csoporthoz, ott kapsz friss infókat, ill ha az edződ maga is jár versenyekre, mindent el tud mondani, el is kísér majd, együtt járjátok be a pályát, elmond közben mindent hogy mire figyelj. Másképp egy kezdő szerintem nem nagyon boldogul. A bejárásra 8 perc van általában, a rutinnal fogsz fejlődni a megjegyzésében. Amit érdemes magaddal vinni versenyre, az a box, ahova el tudod helyezni a kutyát hogy ne kelljen végig pórázon tartanod, nyáron árnyékoló jól jön, van aki sátrat is visz meg kempingszéket. A kutyának motivációs játék, jutifalat, víz, itatótál (de jutit nem használhatsz a pályán, játékot is csak kezdőben). A szabályok a kiírásban mindig benne vannak.
De tényleg az első, hogy megfelelő edzőt keress, mire a versenyzésig jutsz mindent el fog magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!