Milyen minosegu a Fressnapf sajat markaja, a Fit+Fun?
Sziasztok. Valaki etet ezzel a markaval? Ha igen, mi a tapasztalat vele? Szorzet, vegtermek, szeretik a kutyak? Sajnos nincs penzunk draga kutyatapokra (kerlek azzal ne jojjetek, hogy akkor minek nekunk kutya, mert 1-2 evvel ezelott sokkal jobb volt az anyagi helyzetunk), de ez a marka viszonylag jonak tunik. Nincs benne szinezek es izfokozo. Szoval ebbol a markabol a Lucky Meal kutyatapot neztem ki (ebben nincs szinezek). Hetente 3x-4x foznek nekik kulon is(hus,zoldseg), viszont nem tudnek nekik minden nap. Szoval ez igy megfelelo lenne? (Ha kell, osszetetelt is tudok masolni)
Valaszokat elore is koszonom!
Én nem szeretem. (Bár etetni még nem etettem vele, főként alomanyagokat nézegettem.)
Más saját márkás nem jön szóba?
A MultiFit Sensitive kiegyensúlyozott, könnyen emészthető, és kifejezetten a kifejlett kutyák szükségleteire optimalizált szárazeledel. A könnyen emészthető összetevők, mint a bárány és a rizs, valamint a ballasztanyagok éppen érzékeny gyomor esetében segítik az emésztést. Teljes értékű állateledel kifejlett kutyáknak - hozzáadott cukor, tartósítőszerek és szója, valamint mesterséges ízfokozók nélkül.
Összetétel: gabona (14% rizs), hús és állati eredetű melléktermékek (14% baromfiból, 4% bárányból), növényi eredetű melléktermékek (0,7% szárított répaszelet), olajok és zsírok (1% halolaj), ásványi anyagok, zöldség (0,5% borsó). Analitikai összetevők: fehérje 20%, zsírtartalom 13%, nyershamu 6,5%, nyersrost 2,5%, kalcium 1,35%, foszfor 1,05%, omega-3 zsírsav 0,32%, omega-6 zsírsav 2,2%. Adalékanyagok: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok/kg: A-vitamin 10000 NE, D3-vitamin 1000 NE, E-vitamin 200 mg, réz (réz-szulfát, pentahidrát) 8 mg, jód (kalcium-jódát, száraz) 2 mg, szelén (nátrium-szelenit) 0,2 mg, cink (cink-oxid) 55 mg. Antioxidánsok.
fit+fun Lucky Meal száraz kutyatáp 3kg
Teljes értékű eledel minden kifejlett, normál aktivitású kutya számára. A magas hústartalom és az értékes gabona kombinációja ízletes és élvezetes étkezéssé teszi kutyája számára a fit+fun Lucky Meal eledelt. A vízben oldható ballasztanyag, az inulin pedig jót tesz a bélflórának. A mesterséges színezékek mellőzésének köszönhetően az eledel jól emészthető. Ízletes marhahúsban gazdag krokettek - probiotikus inulin hatóanyaggal - mesterséges színezékek hozzáadása nélkül!
Összetétel:
gabona, 20% hús és állati eredetű melléktermékek (4% marhahús), növényi eredetű
melléktermékek (0,4% inulin), olajok és zsírok, ásványi anyagok.
Analitikai
összetevők: fehérje 21%, zsírtartalom 10%, nyersrost 4%, nyershamu 9%.
Adalékanyag/kg:
A-vitamin/E672 10000 NE, D3-Vitamin/E671 1000 NE, E-vitamin 100 NE, réz/E4 6,5
mg. Tartósítószerekkel, antioxidánsokkal.
Ez a ket tap osszetetele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!