Mélyik a legjobb kutya táp?
Purina mi?
Friskies, Darling, Pro Plan, Dog Chow....?
A purina oneból a PRO PLAN Medium Adult Sensitive Skin OPTIDERMA pl. vállalható, de ahhoz képest hogy csak vállalható elég drága.
17% hús és 27% fehérje, 1100/kg.
Ennyiért a Brit többet ad, ráadásul a Friskies is Purina ami szerintem nem arról árulkodik, hogy a minőség számítana nekik...
Utolsó wz mondjuk tényleg jónak tűnik, de szerintem kevés a 25.3 % fehérje, vagy ha az nem is, de a 18% őrőlt kacsa + ?% szarvashús őrölve...
Nem?
Nincs olyan, hogy a legjobb-mert minden egyednek más összetételű táp felel meg...
A fent említetteken kívül még -az összetétele alapján- jók: Applaws; N&D grain free; Optimanova; Wolfsblut.
Ezeken kívül is bizonyára vannak kiváló összetételű tápok. Viszont minél több húst tartalmaznak, annál drágábbak lesznek.
A Magyarországon forgalmazott tápok közül első helyen az Orijen áll.
Természetesen van más kiváló termék is de nemzetközi és itthoni viszonylatban az Orijen vezető márka.
Ezen kívül szuper még az N&D, Acana, Platinum, Taste of the Wild és még lehetne sorolni.... ;)
Az Orijen magas hústartalma miatt magas fehérje és zsír tartalmú is (38-45% fehérje tartalom). Sok kutyának erős az összetétele, és megy tőle a hasuk. De összetételét és a hozzávalók minőségét tekintve kiváló táp. Az már egy más kérdés, hogy nem minden kutya egyforma. Nekem sok ismerősöm etet vele, igaz főleg kis termetű ebeket. Részükről 100%-os az elégedettség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!