Boxer mellé Cavalier?
Sziasztok! :) A párommal van 3 csodás Boxer kutyusunk. Kutyasuliztunk velük ,sokat sétálunk , futunk , biciklizünk , kirándulunk velük, egyszóval imádjuk őket.
Viszont nekem nagyon megtetszett a Cavalier King Charles spániel.Utána is olvastam és megfelelne nekünk , a férjemnek is tetszik , ezért szeretnénk venni egy Cavaliert. Viszont aggaszt minket a mérete. Konkrétan a folyton mozgó és ugribugri Boxerek mellett "elveszne". Szinte összetaposnák a Boxerek.
Nektek mi erről a véleményetek? Nagyon sokat számít a Ti véleményetek ,ugyanis a jelenleg is meglévő kutyusaink a legfontosabbak számunkra. Nem szeretnénk rossz döntést hozni..A segítséget előre is nagyon szépen köszönjük! :)
Az elején nehéz lesz, de idővel megszokják a Boxerek, hogy vigyázni kell addig pedig figyeltek rá. Ha kellően szocializálva vannak akkor nem hiszem, hogy probléma lenne belőle.
Nekem is nagytestű kutyáim vannak (ráadásul az egyik úgy megy mindig, hogy ami az útjában az jobb ha félre áll) de a kistestű kutyákkal, macskákkal nagyon óvatos. Még sose volt gond belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!