Beválhat? Érdemes kipróbálni? (Többi lent)
Kindertojásból kiszedett tojásba????? Simán megfulladhat tőle! Szerencsétlen kutya :(
Egyébként minek erőlteted? Miért nem csinálhatja a kutya, amit szeretne?
2017. nov. 4. 18:51
Setalni, szaladgalni nem szeret? :)
2017. nov. 4. 19:00
A Kinder tojás nagyon veszélyes ötlet volt. Amúgy tényleg hagyd, ő nem labdás, ennyi.
2017. nov. 4. 19:02
Inkább dummy-t használj, azt töltsd meg étellel. Bármilyen kutyaiskola jó lehet, ahol értenek is a kutyákhoz.
2017. nov. 4. 19:32
5/10 A kérdező kommentje:
Mindig ott vagyok vele ha kiszedi a kaját a kindertojásból tehát semmi baja nem lehet. Amúgy is 3 kilós a kutya. Alíg fér a szájába tehát attól nem tartok hogy lenyeli😉 és nem eröltetni akarom mert már elfogadtam így csak tudod jó lenne őt is olyan boldognak látni mint a többi játszó kutyust. Csak neki akarok jót. Így is napi 2-3 órát sétálunk hétvégente pedig kirándulni vagy biciklizni megyünk. Nincs rossz sorsa ennek az ebnek megnyugtatok mindenkit😊 Kedves első neharagudj hogy egy szót rosszúl írtam de telórol vagyok.
Minek is jöttem ide gyik-ra. Úgy is televan ilyen degenerált idiótákkal ez az oldal (tisztelet a kivételnek. Akik segítenek azokank nagyon köszönöm)
6/10 A kérdező kommentje:
Vettünk neki KONG-ot de olyan furcsa szaga van hogy hiába töltöm meg bármivel is ő nagy ívben elkerüli.
Az én kutyám is ilyen, semmilyen játékot nem ismer, egyszerűen nem érdekli. Tapasztalatból mondom, evvel nem tudsz mit kezdeni, ő ilyen és kész. Játssz vele mást, kergetőzzetek, stb.
2017. nov. 4. 20:16
A kutyád így boldog, labda nélkül. Ha kéne neki labda a boldogsághoz, már labdázna. Belőle hiányzik ez az ösztön.
2017. nov. 4. 20:21
Az én kutyám sem volt soha játékos. Fél éves volt kb., mikor befogadtuk, akkor futott a labda után párszor, aztán megunta, azóta (7 éve) soha semmivel nem játszott. Vannak ilyen kutyák. :)
2017. nov. 4. 20:58
Ha kajával motiválható a kutya, akkor megtaníthatod, hogy jutalomfalatért hozza vissza a labdát, de ha magától nem apportos, akkor soha nem fog jutalom nélkül labdázni, egyszerűen nincs igénye erre. A tükörmódszeres suli játéktól függetlenül tök jó, szóval ha csak egy közös programot szeretnél a kutyáddal, akkor ki lehet próbálni.
2017. nov. 4. 22:57
Kapcsolódó kérdések: