Sajnos holnap eladódik a kutyánk, vajon hagyjam?
Nagyon szeretjuk , öt hónapos , de napközben mivel dolgozom es a lanyom suliban , nincs ki üljön vele , es nem bir meglenni egyedul , vonyit nagyon , orditva.
Attól tartok h a szomszedok nem birnák ezt hallgatni órákig mindennap es feljelentenének.
A kutyat ajandekba kaptuk egy rokontól es azt hittem, h hetköznap lehet nála, de kiderult h nem tud segiteni .
Senkit nincs kit megkerni , igy meghirdettuk.
Szerintetek jó döntés volt ?
Nemetorszagban lakom
Félek a szomszédoktól, nem tudom mennyit turnének a nevelésböl, bérlakásban lakom, egyaltalan nem biztos h eltürnék a kityaugatást amig megnevelödik.
Mielött proli módjára kezdenétek az ócsárolást , mas lakás nincs ahova mehetnénk
Ha a rokonnál lenne napközben, akkor már nem csak a ti kutyátok lenne.
A "kedves" rokon is meggondolhatta volna,milyen körülmények közé ajándékozta azt a kutyát.
Németországban úgy tudom, nem díjazzák még az ugatós kutyákat sem.
Majd lesz kutyátok, ha változnak a körülményeitek. Vagy felnőtt kutyát fogadtok be, amelyik hozzászokott egy bizonyos ideig az egyedülléthez.
Ezért mondják, hogy állatot sose ajándékozz.
Ne legyen lelkiismeret furdalásod, jobban jár a kutya is, és ti is, ha egy onyan embernek adod, akinek van ideje türelme foglalkozni vele, idomítani és tanítani. Csak kérlek ne az első jöttmentnek passzold le, hanem megbízható embernek.
Ezért nem adunk ajándékba állatot. Mikor fogják már megérteni az emberek?
A leírtak alapján jó döntés, viszont arra figyeljetek, hogy jó gazdához kerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!