Ugasson a kutya vagy ne?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ti dicséritek a kutyátokat, ha megugat egy másik kutyát vagy szerintetek ez neki alap dolog és nem?2017. nov. 4. 07:35
1/8 anonim válasza:
Ugyan minek dicsérném meg?
Ezzel csak arra bíztatom a kutyát hogyha pl elmegyek vele sétálni ugassa meg az összes kutyát...
2/8 anonim válasza:
Miért lenne az nekem kedvező, ha a kutyám ugatná a többi kutyát? Nem tudok elképzelni ilyen helyzetet.
3/8 anonim válasza:
Miért is kellene hogy a kutyám leálljon balhézni bármilyen kutyával?
4/8 anonim válasza:
Dehogy dicsérem, sőt tiltanám, ha megugatná. Ez nem alap dolog, hanem rossz szokás, neveletlenség.
5/8 anonim válasza:
Van "szerencsém" az ilyen kutyákhoz a lakótelepen. Kis görcsök szinte extázisban tépik a pórázt bármilyen kutyára.Semmi értelme ilyesmiért megdicsérni. Le kell tiltani róla.Normálisabb gazdák azt is megtanítják a kutyájuknak, hogy kerítésen belül sem kell őrjöngeni, ha csak elmegy egy kutya előtte.
6/8 A kérdező kommentje:
Nyugi, én sem dicsérem,de hallottam már olyanról és kíváncsi voltam ki engedi esetleg. Köszi a válaszokat. Ez egyértelműleg a NEM hagyom a kutyát ugatni volt :)
2017. nov. 4. 13:30
7/8 anonim válasza:
Én is ismerek nem egy kutyást, amelyik akár a 4 hónapos kutyájának az ilyen viselkedését örömmel veszi. Szerintük piszok jó kutyájuk van, mert megvédi a gazdiját.
8/8 anonim válasza:
Az én kutyám soha nem ugat. De ha mégis előfordul nagy ritkán (pl. telefoncsörgésre), akkor mindig meg szoktam dicsérni.
De másik kutyát sosem ugatna meg, mert nagyon szereti őket. Szerintem nem is kell hogy ugasson. Az nem azt jelenti hogy megvéd téged vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!