Sürgős! Mivel etessem és hogy, a két hetes és pár napos kiskutyát?
Az anyukája eldobta magától, és a segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan gondoskodjak róla? Mit ehet, és hány óránként kell ennie?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Royal Canin Starter áztatva(lehetőleg tejpótlóba). Hogy a hasmenést megelőzd víz helyett kamillateát igyon a kicsi. Kaphat LaktifermPet-et(béllóra helyreállító,stabilizáló) illetve Immunovetet(immunerősítő,roboráló).
Egyedüli kölyök vagy vannak tesók is?
Egyedüli kiskutya, elég jó húsban van, de szegénykémet az anyukája ma eldobta. Voltak a nagy esőzések, és kint hagyta a kiskutyáját az esőbe, mi meg nem voltunk itthon, és iszonyat elázott. Mikor hazaértünk láttam, hogy mi történt, azonnal behoztam a házba, megtörölgettük, és hajszárítóval megszárítottuk.
Olyan tejpótlót csak holnap tudok venni neki, nem lesz már késő? Cumisüvegem van itthon steril, azzal is tudom etetni?
Köszönöm, hogy válaszoltatok, aranyosak vagytok!
Csináltunk neki egy kis vackot, most ott pihen, jó melegen tartjuk, nehogy kihűljön. Reggel első dolgom lesz az állatpatikába menni.
Köszönöm Neked is, hogy írtál!
Három hetesen már vígan szokták enni a beáztatott tápot. Forró vizet ráöntesz, megvárod míg kihűl és villával összetöröd. A fecskendő sem kell már, néhány ügyetlen próbálkozás után tud majd lefetyelni. Kecsketej, vagy kutyatápszer. Vigyázz a tápszerrel, ennyi idősen már kicsit hígabbra csináld, mint ami rá van írva.
Állatpatikában általában szoktak árulni jó minőségű tápokat is.
Sok sikert a babához!
Köszönöm! :) Most már talán menni fog!
Sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!