Kertesházba fogunk költözni és nagyon szeretnék egy
dobermannt Már van egy tacskóm aki továbbá is benti
kutya lenne de természetesen a dobit is beengednénk a
lakásba ha hideg van és éjszakára aludni pedig
természetesen beengednénk. Ez így megoldható?
Még helyesen írni se tudsz, nagy élettapasztalatod lehet 12 évesen (mert kb ilyen szinten fogalmazol).
2017. nov. 5. 19:57
22/27 anonim válasza:
A kérdezőnek !
Ha oda kerül a sor hogy a dobermann lesz a választott , a lényeg hogy egy szigetelt tégla ház legyen neki. Nem fa ól ,és nem lépcső alatt megkötve. Ha jó szigetelt házat csináltok beton tetővel ami ugyanúgy szigetelt nyugodtan belevághatsz.
Sok sikert a kutyához !
A nekem válaszolo illetőnek is sok sikert kivánok az életben.
2017. nov. 5. 20:04
23/27 anonim válasza:
Ja igen reggel öt oratol dolgoznál lehet tebis elirbal dolgokat. De talán még azt sem tudod mi az a munka.
Tanulj mlg sokat figyelj a helyesirasra és a tenyésztésre. Valami biztos lesz belöl e d.
2017. nov. 5. 20:08
24/27 anonim válasza:
Ha odág jutsz ,hogy dolgozni fogol illetve lesz aki majd alkalmaz ezzel azbésszel és ledolgozol tizen két orat talan a helyesira nem feltétlen fogszbodafigyelni föleg ha este faradtan idétlenségeket irogatoknak válasként.
Ilyenkor megbánom hogy regiszráltam vagy megnéztem illetve azt is hogy irtam. Látszik milyen nagy az Isten állatkertje.
2017. nov. 5. 20:13
25/27 anonim válasza:
Ha 12 órát dolgozol, biztos, hogy egy munkakutya a megfelelő választás? Mellesleg én akkor is helyesebben írtam, amikor 16 órát dolgoztam.
2017. nov. 5. 20:24
26/27 anonim válasza:
Neked írtam, hogy lövik a pizsit. :D
2017. nov. 5. 20:34
27/27 anonim válasza:
akkor egy dolgot tisztázzunk! Ha erre a kommentelő tenyésztő Úr nem tért ki. A dobermann egy aljszőr nélküli kutya (az aljszőrzettel rendelkező egyedek nem kivánatosak a tenyésztésben) Ebből következik, hogy baromira nem alkalmas a kinti tartásra. megkérdezném még, ha kint születnek a kölykök is az udvaron, akkor hogyan biztositja számukra a 24 órás felügyeletet az első 1-2 hétben, illetve amikor elveszi a fűtést, hogy élik tul a kiskutyák a minusz 15-20 fokokat. A Dobermann nem házörző! Kontaktkutya, igy lételeme a gazda közelsége. Itt baromira kevés az, hogy 2 órát foglalkozom vele, aztán sipirc ki a kertbe. És vissza is kérdeznék? A kertben mit őriz a kutya? Ugyhogy kedves tenyésztő úr, inkább vátlson foglalkozást, mert amit ide leirkál, annak köze nincs a valósághoz. ( mellelsleg megemlitem, hogy a nagyszüleim még a disznóólba is infra lámpát szereltek, és befedték a réseket, amikor ellett a koca)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!