Pincsernek vagy hosszúszőrű csivavának hullik jobban a szőre?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Arra lennek kivancsi, hogy a pincsernek vagy a hosszuszoru csivavanak hullik jobban a szore (pl ha megolelgetem, vagy agyban van melyiknek tapad a ruhara meg a szore)?
Valaszokat elore is koszonom! :)
2017. nov. 1. 12:12
11/14 anonim válasza:
Sose értettem mi ez a nagy szőrprobléma a csivavásoknál. Mármint kb mindenki panaszkodik, hogy baromira hullik a szőrük, viszik kozmetikushoz, vesznek furminátort stb. Nekem is csivava keverékem van (full csivava szőrrel, rövidszőrű) és sosem hullott durván neki, sőt nem is nagyon lehet észrevenni a szőrét a lakásban. Heti 1x-2x fésülés mellett. Szóval nem egy nagy meló. Törpe pincsere a testvéremnek van, konkrétan kopasz a kutya "alsó része", nem sok gond van vele. Jó ha heti 1x átfésüli és kb nincs szőr a lakásban (ez mondjuk a csivi keverékemről is elmondható, de neki azért dúsabb, tömöttebb a szőre, jobban bírja az időjárás változást :))
12/14 A kérdező kommentje:
Nem 3. Kutya lesz, csak ha elkoltozunk akkor oda lesz. A masik ketto anyukameknal van.
Köszi a valaszt! :) ment a zöld :)
2017. nov. 2. 11:56
13/14 anonim válasza:
Akkor újra felteszem a kérdést: miért akartok kutyát ha a párod allergiás a kutyaszőrre?
Azért az nem ugyan az hogy átmegy hozzád x időközönként meg egy fedél alatt éltek (a kutyával).
Aztán lesz az hogy elegetek lesz, párod nem bírja tovább és fél év múlva lehet új gazdát keresni a kutyának....
14/14 anonim válasza:
Úgy vagyok ezzel, mint a Budmillal. Gyárthat bármilyen jó cuccot, nem venném meg a neve miatt, mert röhejes. Olyan, mintha lenne egy pulim és puler lenne a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!