A kutyám állandóan szétrágja a játékait. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Mindig szétrágja a labdáit. Az utóbbi időben kezdte el és akármit veszünk neki széttépi. Vettünk neki kötelet azt cafatokra tépte. Labdával ugyanez. És tökre unjuk hogy hetente vesszük neki a játékot, azt meg nem lehet, hogy nem veszünk neki semmit, mert játszania kell. De csak akkor rágja szét a játékait mikor én ott vagyok. Leül és elkezdi rágni. 9 éves keverék.2017. okt. 28. 13:31
11/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ostoba....megértem, hogy kell velük foglalkozni. Foglalkozok is és próbálok még többet. Köszi a válaszodat akkor szerintem napi rendszerességgel fogom vinni őket sétáltatni. Ja és azért kell még, mert hogy legyen nekik társuk. Mert szerintem jobb ha ketten vannak. De mindegy is most jöttem be és remélhetőleg lefárasztottam őket. Köszi a válaszodat :)
2017. okt. 31. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!