Nálatok hol a kutya "helye"?
Úgy értem, mit szabad neki és mit nem. Mi az ami abszolút tabu, és mi az ami nálatok egyértelmű, hogy azt a kutyának szabad, míg másoknál az általában tilos?
Remélem, értitek, mire vagyok kíváncsi.
Pl. ágyban alvás, kanapéra ugrás (esetleg asztalra is), házba bejövetel, kaja kunyerálás, stb.
Minden masnap fozok neki hust. Frldolgozott elemiszert,tapot nem kap. En se eszem semmilyen feldolgozott elelmiszert,gyorskajat.
Napi 8 km-t futunk egyutt, van sajat kis agya ,de a mienkbe is fekhet barmikor. Ugyanazzal a tusfudovel mosakszunk es ugyanazzal apolom a szoret,mint s hajam.
Ha ker a halambol,adok neki egy nagy adagot,miutan befejeztem az etkezest. A kovetkezetesseget betartom,igy jol nevelt,de nem sajnalom tole a legjobb eteleket. Szoktam neki fozni porkoltet csak husbol.
Azt szeretem,ha a kozelemben van es lathatom.
En agyon kenyeztetem,megis tisztel es elfogadja a legtobb tanacsom. Ugyanis egy terriernek sohasem parancsolhatsz.
N
Köszi a válaszokat, ment a zöld pacsi mindenkinek.
Utolsó, amúgy szerintem nagyon nem jó ötlet ugyanavval fürdetned a kutyát, mint amit mi emberek használunk, mert nem nekik való, a bőrét és szőrét is tönkreteheti. És mit főzöl neki? Emberi kajákat sem érdemes amúgy adni nekik, a fűszerezés meg egyebek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!