1/8 anonim válasza:
Szerinted is csúnya ítélkezni? Amúgy meg nem igazán értem, mert ha még valami nyomott orrú ráncos horkantós nyáladzó fajtát hozol azt mondom oké, de hogy neked ezzel a kutyával mi bajod az nekem nonszensz.
És ha már a véleményünkre vagy kíváncsi szerintem nem csúnya, szép fajta igenis.
2/8 A kérdező kommentje:
Én oda vagyok érte, de eddig akiket kérdeztem (4/4) azok szerint olyan mint egy csúnyább menhelyi keverék...
2017. okt. 22. 18:03
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem csúnya, bár érdekes :) Tényleg keveréknek néz ki.
4/8 anonim válasza:
Azért mert nem elterjedt és nem ismerik, max menhelyen látnak ilyen keverékeket. Én pl a vadkacsavadász retrieverrel vagyok úgy hogy elsőre olyan mint egy spániel keverék goldi keverék, de miután megismertem a fajtát már egyénibbnek tűnik.
5/8 anonim válasza:
Szerintem kimondottan szép, pont azért tetszik mert egy átlagos kutya, nincs fél méter hosszú füle, nincs nyomott feje stb. Amúgyis az álló fülő, farkasszerű kutyákat kedvelem ;)
6/8 anonim válasza:
Szerintem sokan keveréknek nézik. Ha nekem ilyen képet tolnának az orrom alá, mielőtt megismertem volna ezt a fajtát, simán lekeverékezném. Szerintem amúgy aranyos, hűséges pofija van:)
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem csúnya.
Viszont a mai napig (míg el nem olvastam a kérdésed) nem tudtam hogy is néz ki ez a fajta. Ha látnám valahol, azt hinném, hogy egy menhelyi keverék. De nem csúnya.
8/8 anonim válasza:
Csúnyának semmiképpen nem mondanám, szerintem szép kutyák, de mielőtt ismertem volna a fajtát, én is simán lekeverékeztem volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!