Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Felnőtt kutyáknál is így van...

Felnőtt kutyáknál is így van ez? LENN

Figyelt kérdés
Van egy 4hónapos labrador fiú kutyám és szoktam vele menni sétálni a városba.És mindig mikor megyek vele odajönnek a csajok és "jajde aranyos, de szép, de cuki" stb. És akkor is ez lesz mikor már kicsit nagyobb lesz, vagy akkor már nem jön oda senki?
2010. máj. 29. 20:35
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Kicsit nagyobb alatt azt értettem hogy 5-6 évesen vagy még idősebben.
2010. máj. 29. 20:38
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt kutyáknál már nem igazán, főleg ha nagytestű.
2010. máj. 29. 20:39
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem kistestűm van, 6 éves, és nálunk az ritka ha valaki nem cukizza le :)
2010. máj. 29. 20:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha megnő, akkor már nem tartják az emberek olyan aranyosnak. Csak számodra lesz ugyanolyan szeretnivaló, mint kölyökkorában. Nálunk, mióta elérte a kutya a kifejlett méretet, nem jönnek oda megsimogatni, nem mondják, hogy aranyos, sőt, van, aki arréb megy és kiül a riadalom az arcára. Pedig nem néz ki agresszívnak a kutya. Egy Magyar Vizsláról van szó, nem egy dobermann-ról. Nem mintha a dobermann megérdemelné az előítéleteket...
2010. máj. 29. 20:44
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

nekem a felnőtt labimhoz is odajöttek,mindig akkor mikor játszottam vele,és kérdezgették,hogy hogyhogy ilyen okos.

most van egy 4,5hós labim,és hozzá azért mennek,hogy milyen aranyos

2010. máj. 29. 20:45
 6/15 anonim ***** válasza:
Attól függ. Van akihez odamennek van akihez nem.
2010. máj. 29. 20:47
 7/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ha nem tetszik mondd meg nekik szépen hogy nem szeretnéd, ne azt várd hogy megnőjön a kutya.
2010. máj. 29. 20:48
 8/15 Akiteki ***** válasza:
Hogy folyamatosan csajozhass a kutyával, kénytelen leszel mindig lecserélni egy kölyökre. :)))
2010. máj. 29. 21:02
 9/15 A kérdező kommentje:
Am valószínűleg nem a kutyára mondták ezeket hanem rám.:)
2010. máj. 29. 21:10
 10/15 A kérdező kommentje:
És akkor jobban jártam volna ha egy csivavát veszek?Attól én elhánynám magam de legalább tudnék vele csajozni.xd Egyébként nem értem hogy a csajoknak mért tetszenek ezek marokbakakilók, olyan nagy fülük van mint a tenyerem és akkora felyük mint egy egérnek, és olyan lábaik mint az őznek.
2010. máj. 29. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!