A kutyám lepushad a földre valahányszor rászólok kicsit erőteljesebben, ez azt jelenti hogy fél tőlem?
Figyelt kérdés
Magyar vizsláról van szó. Csak hanghordozással szoktam nevelni, mégis tart tőlem úgy érzem. Vegyek vissza a büntetés mértékéből?2017. okt. 20. 14:56
11/24 anonim válasza:
Ja, helyesen KUSHAD. Egyébként a megfélemlített, bántalmazott kutyák viselkednek így!
12/24 A kérdező kommentje:
Soha nem bántalmaztam, félemlítettem meg.
2017. okt. 20. 16:53
14/24 A kérdező kommentje:
Jóó, az elsőből is megértettem😁😁
2017. okt. 20. 18:14
15/24 anonim válasza:
Örökbefogadott kutya?
Rájuk jellemző ez a fajta meghunyászkodás apróságok miatt is.
16/24 anonim válasza:
Érzi a hangodból hogy mérges vagy, a behódolós viselkedéssel próbálja elérni hogy lenyugodj.
17/24 anonim válasza:
Ne terrorizáld! Jó, hogy össze nem húgyozza magát szerencsétlen kutya! Te ezt élvezed? Inkább te "pushadj" :DDD
18/24 anonim válasza:
Ha befogadott kutya és korábban durván bántak vele, akkor azért lehet. Vizslák között sok az ilyen túlérzékeny típus. Mindig csak annyira fegyelmezd, amennyire muszáj, előbb próbálj mindig halkabban rászólni.
19/24 anonim válasza:
#15 vagyok
Nekem ugyan nem magyar vizslám van, hanem másféle vizsla keverék, de ő is pont ilyen jellemű, menhelyi kutya volt. Ha valami miatt dühös vagyok és kicsit ingerültebben mászkálok a szobában, akkor csak lapul a fekhelyén hang nélkül. Ő mondjuk nem szokott így a földre lapulni sosem, csak lehajtja a fejét és kicsit összehúzza magát, és másfelé néz.
20/24 A kérdező kommentje:
Nem terrorizálom a kutyámat. Csak hanghordozással nevelem.
2017. okt. 21. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!