Lakasban mennyire lehet kutyat tartani? Nem csinal tul sok piszkot? .
Gondolkodom azon, hogy vegyek vagy orokbe fogadjak egy kis testu kutyust, de egyreszt nem tudom melyik fajta valo lakasba leginkabb es hogy mennyire ammortizalja le a lakast, illetve mennyire koszol, mennyivel kell tobbet takaritani ha ott van egy kutyus?
Fajtakban nekem a mopsz, francia bulldog, csivava, torpe pincser, vagy ezek keverekei jonnek be leginkabb.
Nem tudom melyik birja leginkabb a lakasban valo eltemodot es legkevesbe amortizalo, koszolo kutyus.
Termeszetesen setaltatnam, de ezt sem tudom milyen gyakran erdemes, kell?
Ha orokbe fogadnek akkor is csak kistestut valasztanek nem tudom melyik lenne jo opcio?
Mit gondoltok?
Melyik fajta? Orokbe fogadott vagy fajtatiszta kisebb kutyus?
Leamortizalas? Kosz?
Setaltatas hanyszor/nap?
Megeri?
Elore is koszi a valaszt!
Ugy ertettem hogy kint is es bent is.
Talan az a legjobb nekik amit az utolso valaszolo irt, hogy van az ajton egy kis nyilas, igy a kutya dontheti el hogy hol akar lenni. Igy jobban kielheti magat a kertben es persze ha pisilnie kell, sem kell rohanni egybol az utcara.
Na meg nem fugg annyira a gazdatol, nagyobb a territoriuma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!