Milyen név illik egy ilyen kutyára? (Szerepjátékhoz kell. )
Figyelt kérdés
Egyik karakterem lesz, szerepjátékhoz.
Sötét, fekete-cser kan németjuhász. A vezető kutyaklán tagja. A füle kicsit elálló. Hosszú, vastag szőrű. Kicsit nagyobb az átlag németjuhásznál, de mégsem dán dog méretű. Pozitív karakter, de egy kicsit hamis. A nyakában egy fényes kutyalánc van. Vadon él, elhagyta a falut, mivel másik kutyák megtámadására kényszerítették, megszökött és úgy csatlakozott a vezető kutyaklánhoz.
2017. okt. 15. 13:40
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem ilyen nevet gondoltam, hanem pl. mint Néró vagy Rex.
2017. okt. 15. 13:49
3/15 anonim válasza:
Vukodlak, Lobos, Amber, Vengen, Liekos,
4/15 A kérdező kommentje:
Én a Kaiser névben gondolkoztam, az szerintem illik rá.
2017. okt. 15. 13:59
5/15 anonim válasza:
Ha már megvan a név miért kérdezel.
6/15 A kérdező kommentje:
Nincs meg a neve, csak abban gondolkoztam, hogy az is lehetne a neve.
2017. okt. 15. 15:55
7/15 anonim válasza:
Ez az ő neve (ő találta ki, vagy a szülei adták, esetleg az új klánban kapta), vagy a gazdái által adott nevet tartotta meg?
Faluhelyen gyakori név a Nero, Rex, Hektor (már aki nem akar buksizni :D szívesen nyúlnak vissza a görög/római mitológiához névért)
8/15 anonim válasza:
Meg a Cézár, természetesen.
Ami - jelentésben - egész közel van a Kaiserhez
9/15 anonim válasza:
Adolf. Vezető, és szerette a németjuhászokat :)
10/15 anonim válasza:
Kháron (ő az Alvilág révésze a görög mitológiában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!